Jump to content

Mazda Mx5 ND Ön Bardaklık Üzeri Telefon Tutacağı

TarkanÇ
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.. Mx5 ND sahibi olupta telefonunu göz önünde isteyenler var ise baya araştırıp ulaştığım ve güzel olan bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim.. 

Bu ürünü tercih etme sebebim bizim araç ufak olduğundan sağ sol klima ızgaraları direksiyona çok yakın oluyor ve 5 inchten büyük ekranlı cihazlar için büyük sıkıntı oluşturuyor.. Ortadaki klimada ise tek bir ızgara direği olduğundan oraya kıskaçlı bir tutucu koyarsanız dahi cihazın ağırlığından aşağı düşme yapabiliyor.. Ve üstteki mazda connect ekranınıda büyük ekranlı bir cihaz engelleyebiliyor.. O yüzden bu ürün bana göre çok güzel.. Eğer telefonuna yer bulamayan ve sıkıntı yaşayan varsa tavsiye ederim.. Bazı forumlarda başka türlü çözenlerde var ama meşagatli iş olduğundan bana en pratik ve güzel yol bu geldi :)

Fotolar kendi aracımdandır.. ilk kez bugün taktım bardaklığa.. oldukça sağlam duruyor.. cihaz takılı ikende bir kaç foto bu hafta çeker eklerim.. Umarım bu tip bir ihtiyacı olana yardımcı olmuş olur bu konu :)

Sevgi ve saygılar..

5925f18744df1_FullSizeRender4.thumb.jpg.c10e3c74837621902b197d220c2e450b.jpg5925f1834f800_FullSizeRender3.thumb.jpg.b0519c79409cf37574660afebd6ef4a5.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Burak :

Ellerine sağlık. Daha yakın ve parlak bir çekim ile beraber ürünü nereden aldığını iletebilirsen daha da faydalı olur ;)

Teşekkürler.. foto çeker eklerim bu hafta içi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın üstü açıkken telefonu bu şekilde görünür koymak açıkçası tedirgin ediyor beni. İstanbulda camı kırıp alıyorlar kapkaççılar, açıkken daha tehlikeli bence. Araç zaten ufacık hafif bir eğilmesine bakar:) Cebimde durmasını tercih ediyorum ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, burakdu :

Aracın üstü açıkken telefonu bu şekilde görünür koymak açıkçası tedirgin ediyor beni. İstanbulda camı kırıp alıyorlar kapkaççılar, açıkken daha tehlikeli bence. Araç zaten ufacık hafif bir eğilmesine bakar:) Cebimde durmasını tercih ediyorum ben.

Üstü açıkken görünürde bırakmamak en doğrusu aslında.. tabi uzun yolculuklarda, sehir halindeyken tem, sahil yolu gibi insanın trafik içine giremediği her türlü yerde kullanılabilir.. :) Ama şehir içinde trafikte üstü açıkken aracın,  cüzdandı telefondu görünürde bırakmak sakat.. insanı tedirgin ediyor gerçektende..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...