Jump to content

Ebay - Paypal üyelik ve Ebay alışveriş [Resimli Anlatım]

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Internette en güvenli alışveriş şekli Sanal Kredi kartı.. Benim tüm kartlarım gerçek pos cihazı hariç işlemlere kapalı . Sanal Kredi Kartında en fazla bir kere kandırılabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 130
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• Selman

8

• SWeeT6six6

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sanal kredi kartı en güvenlisi kesinlikle. Yalnız paypal üzerinden alışverişler zaten güvenlidir, bilgisayarınız ve bağlı bulunduğunuz ağın güvenliğinden eminseniz, huzurla paypal üzerinden alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tabii güvenliğin dibine vurup bunun üzerine bir de sanal kart kullanırsanız; değmesin yağlı boya :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Internette en güvenli alışveriş şekli Sanal Kredi kartı.. Benim tüm kartlarım gerçek pos cihazı hariç işlemlere kapalı . Sanal Kredi Kartında en fazla bir kere kandırılabilirsiniz.

Burak Abi yanlış anlama sana muhalefet için yazmıyorum bunu :) En güvenilir sanal kartlar bile bazen işe yarayamayabiliyor dolandırıcılar karşısında. heleki içinde para bıraktıysanız sanal kartınızın, o kartı kapatsanız bile içindeki o parayı çekebiliyorlar maalesef. Yurtdışı işlemlerde bu meblağ buhar olabiliyor. O yüzden içinde para bırakmamak da önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten anlık limit tanımlayarak kullanmak lazım sanal kartları. Yoksa diğer kartlardan hiçbir farkı kalmaz. Ben alışveriş tutarım kadar anlık tanımlıyorum limiti mesela.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhalefet etmek için yazmadığını biliyorum.

Zaten sanal kartın kullanım şekli öyle olmalı. Eğer sen içinde para bırakırsan adamların çekme olasılığı artar tabii.

Ben sanal kartımın limitini daima 1 kuruş olarak bırakırım. İşlem yapmadan hemen önce işlem miktarı kadar arttırır işlemimi bitiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aman gelsin de -9 gün muhim degil..

Aynen öyle, şimdi yenisi yolda . Cuma günü ebay de kendimce çığır açtım, pazarlık yaptım ve kabul ettirdim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cuma günü aldığım şeyi P.tesi kargoya vermişler Çarşamba eve teslim edildi. Kutu da A4 ten büyük. Artık araba ile ilgili şeyler getirtmeye başlasam mı diyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cuma günü aldığım şeyi P.tesi kargoya vermişler Çarşamba eve teslim edildi. Kutu da A4 ten büyük. Artık araba ile ilgili şeyler getirtmeye başlasam mı diyorum :D

yavaş yavaş adın listeye kayıt edilmeye başlanmıştır :)

gumruk kayıtlarında yani.

şu aşamada sorun çıkmaz-ama ileride alcağın takipsiz kargolar da sorun çıkabilir.

takipli almaya gayret et..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Ebay dan sipariş verdim kargo numarası geldi ama 5 gündür sorguluyorum hep aşağıdaki yazı çıkıyor,çözemedim ne demek istendiğini...

Label/Receipt Number: LN03 7118 011U S

Class: First-Class Mail International

Service(s): International Letter

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on April 16, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...