Jump to content

Ebay - Paypal üyelik ve Ebay alışveriş [Resimli Anlatım]

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kısaca sonra tekrar dene diyor

Orasını anladımda kargo nerede onu öğrenmek istiyorum 5 gündür aynı şey çıkıyor karşıma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 130
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• Selman

8

• SWeeT6six6

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Orasını anladımda kargo nerede onu öğrenmek istiyorum 5 gündür aynı şey çıkıyor karşıma...

kargonun nerede oldugunu öğrenemezsin öyle, ancak kabul tarihi, kargolanan yerden ayrılma tarihi gibi bilgiler görülebilir ki o da hemen güncellenmez ayrıca ptt den de sorgulatabilirsin kargo TR ye giriş yaptıysa dağıtıma verilip verilmediği gibi detayları görebilirsin sabret daha 5 gün olmuş benim 1 ayda gelmeyen  kargolarım var :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kargonun nerede oldugunu öğrenemezsin öyle, ancak kabul tarihi, kargolanan yerden ayrılma tarihi gibi bilgiler görülebilir ki o da hemen güncellenmez ayrıca ptt den de sorgulatabilirsin kargo TR ye giriş yaptıysa dağıtıma verilip verilmediği gibi detayları görebilirsin sabret daha 5 gün olmuş benim 1 ayda gelmeyen  kargolarım var :D :D :D

abi sabrede sabrede sabır taşı oldum ya  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

selamlar. ben düğn gece ebay'dan alışveriş yatım. gerçi yaptım mı yapmadım mı tam da anlamadım. yani kredi kartından ödemeyi tahsil etmemişler beni düşündüren bu. tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. ödeme ne zaman benden tahsil edilir? PAYPAL diye bir sistem var ama ben herhangi bir giriş filan yapmadım, aceba ödeme iade mi edilir yoksa ödeme yapılamaz mı? Purchase History

"You bought this item.

Note: Seller may have revised this listing after you made a purchase. You can see the item description for your purchase by clicking View Purchased Item action.

User ID Price Quantity  Date of Purchase  Action 

Member Id: 16hayabusa( 0 )  US $175.00 1 Nov-03-10 14:22:41 PDT Pay now

More actions "

şeklinde bi ileti var kontrol ettiğimde. ayrıca PAYPAL adı altında 1$ kredi kartımdan ödenmiş. yani kafam karıştı... PAY NOW diyor ama ben zaten kredi kartımla ödedim, en azından bilgilerini ship adresini filan yazdım. yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım ödemeyi yapmamışsın, yapmış olsan onunla ilgili detay olması gerekir.

Eğer bu ilk işleminse önce Paypal senin kartını denemek için senden 1$ a yakın bir rakam çeker. Bu tamamlanırsa işlemlerini paypal ile yapabilirsin. O çekilen 1$ da bir süre sonra iade edilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca Paypal üzerinden yaptığın tüm ödemeleri Paypal hesabında ;

My Account - Payments Sent ( Hesabım - Gönderilen Ödemeler ) tabında tarih aralığı girerek görebilirsin.

Bu arada Paypal Türkçe de kullanılabiliyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

PayPal da artık TL ödeme ve transferi de yapılabiliyormuş arkadaşlar. Bugün bilgilendirme maili geldi.

Yani Paypal'i Türkiye içindeki sistemlerde de kullanabiliriz artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...