Jump to content

Efsanenin efsanesi

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2018 Dodge Challenger SRT Demon

2018-dodge-challenger-srt-demon.jpg

Süper şarjlı 6.2 litrelik HEMI® Demon V-8 motorun 840 beygir gücü ve 770 paund-feet lik torku ile birlikte, Dodge Challenger SRT Demon şimdiye kadarki en güçlü muscle car.

V8 ler için şimdiye kadar fabrikasyon üretilen en yüksek beygir gücü

9.65 saniyelik bir geçen süreyle (ET) dünyanın en hızlı çeyrek mil üretim otomobili

Dünyanın en hızlı 0-60 üretim arabası: 2.3 saniye

0-30 kilometre / saat: 1.0 saniye

Herhangi bir üretim arabasının en yüksek g-kuvvet ivmesi: 1.8 g

100+ yüksek oktanlı kurşunsuz yakıt veya 91 oktan üzerinde çalışacak şekilde tasarlanan ilk fabrika üretim otomobili

Sınırlı üretim (3.000 adet   ABD / 300   adet  Kanada)

86.000 $ dan satışa sunulacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, Arabalar :

86.000 $ dan satışa sunulacak.

çok da pahalı değilmiş abi :) türkiye'ye getirmeye kalksan 3 katı ödersin herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Car and Driver dergisi de Haziran 2017 sayisinda Demon'u konu yapmis.  Derginin online versiyonundan link veriyorum:

http://www.caranddriver.com/dodge/challenger-srt-demon

Burada bol bol fotograf ve bilgi var.  Ayrica, rakiplerinin neler oldugu ve onlarin fiyatlari verilmis.  Rakipleri içinde en yüksek fiyati ile ($85,000) Demon dikkat çekiyor.  Örnegin, rakiplerden Ford Mustang için entry level liste fiyati sadece $26,085 ve Chevy Camaro için ise sadece $26,900.  Dolayisiyla, Demon öyle herkesin $85,000 ödeyip alabilecegi bir araç degil.  Bu nedenle, sadece 3,000 adet ABD satis öngörüsü bence gayet normal.  ABD'de $30,000'lerde alinabilecek büyük motorlu birçok "muscle car" bulunuyor.  Unutmayalim, silindir hacmine dayali demode vergi sistemi Türkiye'de var, ABD'de degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Dolar 3.6 dersek 310bin TL geliş fiyatı ve 2000cc üstü için ÖTV 160% = 496bin TL, ÖTV dahil fiyatı:

806.000 TL

18% KDV yanında ufak ve sevimli kalıyor: 145bin TL  : )

Toplam 951bin TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...