Jump to content

Yeni Mazda CX-5 Fiyatı Belli Oldu

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

Ben 2.0 cc benzinli olanı kullanmadığım için motor hakkında birşey diyemiyecem.

Ama diğer anlattıkları gayet doğru şeyler,bence arabayı kötülememiş herkesin olduğu gibi kendi düşüncelerini aktarmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın M.E.G sanırım yanlış anladınız. amacım polemik yaratmak değil. başta söylediğim gibi zevkler ve renkler. O0

turbo ayrı bir konu. sonuçta biri atmosferik diğeri turbo. ancak küçük hacimli turbolarda az yakmıyor. ancak satın alma fiyatı, donanım, konfor, yol tutuş, performans ve yakıt kriterine gibi bir çok parametreye göre insanlar tercih yapacaktır. ben sahsi olarak büyük hacimli motorları seviyorum. ancak vergi mağduru olduğuda aşikar.>:(

geçen octavia test ettik 1.0t motor. katolog verisi 4,5 lt ortalama yakıtı var. satış temsilcisi arkadaşla baya bir muhabbetten ettikten sonra ort yakıt kaç litre bunundedik 7/ 7,5 lt dedi.1225 kg ağırlığında 115 bg araba. şimdi az mı yakıyor araç bence çok yakıyor. uzun süreli test etmeden ben bir araca sadece katolog verisine bakarak az veya çok yakıyor diyemem.:rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ateca demişsiniz de biraz ona takıldım.  0-100 km hıza kaç saniyede çıktığının tek başına bir anlamı yok. en azından benim için. ben mazda cx-5 ile aynı kefeye koyamıyorum ne atecayı, ne kodiakı nede tiguanı. bu kasaların hacmi 1.4 motor değil. ama malum ülke şartları. zevkler ve renkler diyelim. ayrıca örnek verdiğiniz aracın az yaktığınıda sanmıyorum. 

Vagcı arkadaşa aldırmayın :) 5 yıl bineceğim desem gitmez diyor . Takmışlar kafaya bir 0-100, ne yaktığı sorunca az yakıyor diyorlar :) kodiak almış bir arkadaş, ne yakıyor dedim; 50 kuruş dedi :) son zamla 50'yi geçmiştir sanırım. Zaten az geziyormuş [emoji12]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[mention=10638]vethekim[/mention] polemik değil, ben fikirlerinizi sordum sadece yanlış anlaşılmasın [emoji4]
Neden 2.0 motor? Avantajı ne diye sordum. Şuan 2.0 motor araç kullanıyorum bu arada [emoji4] 

Arteon da 150hp. Ona güçsüz demiyorsun ama [emoji12] avantajı uzun ömürlü olması, sorun çıkarmaması vs ama sen zaten 6 ayda bir değiştiğin için hızlı hızlı geçireyim 6 ayı diyorsun. Seni de anlıyorum sayın vagcı [emoji12] sıradaki araç ateca galiba, tozları savunduğuna göre [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Fotifoti :

Vagcı arkadaşa aldırmayın :) 5 yıl bineceğim desem gitmez diyor . Takmışlar kafaya bir 0-100, ne yaktığı sorunca az yakıyor diyorlar :) kodiak almış bir arkadaş, ne yakıyor dedim; 50 kuruş dedi :) son zamla 50'yi geçmiştir sanırım. Zaten az geziyormuş emoji12.png

Sakin ol fanatik, hemen savunmaya geçme ;)  Az yaktığıyla alakalı yorum yapmıyorum, 30 bin km kullandım her iki motoruda (mazda 2.0 skyactiv 165, vw 1.4 tsi act 150 bg) yorumlarım sitede mevcut gardaş :) 

kodiaq bir üst sınıf suv bu arada.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sakin ol fanatik, hemen savunmaya geçme [emoji6]  Az yaktığıyla alakalı yorum yapmıyorum, 30 bin km kullandım her iki motoruda (mazda 2.0 skyactiv 165, vw 1.4 tsi act 150 bg) yorumlarım sitede mevcut gardaş [emoji4] 
kodiaq bir üst sınıf suv bu arada.  

Kodyak cx5'in üstü mü ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Fotifoti :

Arteon da 150hp. Ona güçsüz demiyorsun ama emoji12.png avantajı uzun ömürlü olması, sorun çıkarmaması vs ama sen zaten 6 ayda bir değiştiğin için hızlı hızlı geçireyim 6 ayı diyorsun. Seni de anlıyorum sayın vagcı emoji12.png sıradaki araç ateca galiba, tozları savunduğuna göre emoji1.png

Arteon kullanmadım yorumsuz :D 

sıradaki ne olur bilinmez, ateca olur, superb olur, insignia olur, bmw 3.20 ied olur herşey olabilir yani aldığımda söylerim :))

1 dakika önce, Fotifoti :

Kodyak cx5'in üstü mü ?

Yes... karoq geliyor o cx5 ile aynı segment.

Senin yüzünden hayattan soğudum, araba almıyorum artık vazgeçtim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Montimpex :

"otomobil dünyam" test etmiş aracı.. yine bir sürü saçmalamış.. bu adamın tüm mazda videoları insana kafayı yedirtir..:)

Arabanın m sini verip test ettirmem o adama. Yanlı yapıyor testleri ama gel gör mazda halen araç veriyor. Donanımların hiç birine adam gibi değinmeyen biri ve bunun haricinde full performans üzerine vurgular. :) En güzeli kendin sürüp karar vereceksin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yes... karoq geliyor o cx5 ile aynı segment.
Senin yüzünden hayattan soğudum, araba almıyorum artık vazgeçtim [emoji3] 

Al al sarayım [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

sıradaki ne olur bilinmez, ateca olur, superb olur, insignia olur, bmw 3.20 ied olur herşey olabilir yani aldığımda söylerim :))

Oyum Ateca dan yana . Excellence donanım tatminkardır diyebilirim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, Mümin :

Oyum Ateca dan yana . Excellence donanım tatminkardır diyebilirim. 

Taşlarlar seni Mümin töbe de :D @Fotifoti bak mümin ne demiş, mazda sayfasında ateca olur mu yaw :D hadi dışlayalım bu vagcıyı :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taşlarlar seni Mümin töbe de [emoji3] [mention=2020]Fotifoti[/mention] bak mümin ne demiş, mazda sayfasında ateca olur mu yaw [emoji3] hadi dışlayalım bu vagcıyı [emoji3] 

Mümin senin gibi vagcı mi? 0-100 mu demiş? Donanıma atıfta bulunmuş [emoji12]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Fotifoti :

Mümin senin gibi vagcı mi? 0-100 mu demiş? Donanıma atıfta bulunmuş emoji12.png

183'e CX-5 alacağıma 124 e Ateca 1.4 150 bg alırım ;D 

Fiyat/performans olarak Ateca dan yanayım. Tiguan demiyorum bak @Fotifoti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat/performans olarak Ateca dan yanayım. Tiguan demiyorum bak [mention=2020]Fotifoti[/mention]

Al seneye satarsın [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Fotifoti :

Mümin senin gibi vagcı mi? 0-100 mu demiş? Donanıma atıfta bulunmuş emoji12.png

Bende performansa atıfta bulundum. Herkesin tercihi ayrı foti :)

42 dakika önce, Mümin :

Fiyat/performans olarak Ateca dan yanayım. Tiguan demiyorum bak @Fotifoti

Atecanın sıfırı 124 bin tl mi?? İkinci elde 130 dan aşağı arabası yok :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atecanın sıfırı 124 bin tl mi?? İkinci elde 130 dan aşağı arabası yok [emoji3] 

ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP 4Drive DSG Xcellence 143.000 TL

Ya bu dandik araçları Mazda ile bir tutuyorsunuz ya. Dsg'nizden bulun bir şey demiyorum [emoji12]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Fotifoti :

ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP 4Drive DSG Xcellence 143.000 TL

Ya bu dandik araçları Mazda ile bir tutuyorsunuz ya. Dsg'nizden bulun bir şey demiyorum emoji12.png

4x2 de olur :D  Mazda ile bir tutmuyoruz gakkoş. Fiyatına göre güzel araç. 124 bin tl fr ve excellance donanımlısı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4x2 de olur [emoji3]  Mazda ile bir tutmuyoruz gakkoş. Fiyatına göre güzel araç. 124 bin tl fr ve excellance donanımlısı. 

Yav zaten mazda değilse 4x2 olur, 90hp olur , 2.0 150hp olur (arteon gibi) ama Mazda olursa dört dört olmalı :) az yakacak, cok kaçacak, full olacak, vergisi düşük olacak, fiyatı ucuz olacak ama herkes de almayacak :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Fotifoti :

Yav zaten mazda değilse 4x2 olur, 90hp olur , 2.0 150hp olur (arteon gibi) ama Mazda olursa dört dört olmalı :) az yakacak, cok kaçacak, full olacak, vergisi düşük olacak, fiyatı ucuz olacak ama herkes de almayacak :)

Premium diyorsa araçlarına dört dört olmalı hacı abi ;) Arteon 2.0 tdi 150 bg de var 2.0 tdi 240 bg de. Bu arada vw hacim/güç oranında en iyi dizel. Ondan sonra bmw 2.0 dizel 218 bg geliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...