Jump to content

MazdaClubTR 10. Yıl Hediyeleri Mayıs Ayı Kazananları

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 dakika önce, Weya :

o kadar destek verdik sayın @Arman-1999 a.  listeye girememiş  :) 

Yazıyor ama beğenen yok demek ki :D 

7 dakika önce, Mümin :

Ama şimdi herkes kendine göre haklı çıkabilir. Ayrıca tek tip grafikle veya belirli sınırlamalarla buradan yola çıkarak bir derecelendirme yapmak bence yanlış olur.

Aklıma gelenler ;

*2016 ve 2017 yılları için beğeni ve post adeti ve tüm yıllar için (zaten yapılmış)

*Mazda bölümleri için beğeni ve post miktarları

*Diğer bölümler için beğeni ve post miktarları

*Sosyal/teknik bölümler için beğeni ve post miktarları

*mesaj sayısı vs vs.

Ama çok sorulu ve exceldeki süzme seçmeli bir anket de olabilir mi acaba ?

-En uzun cümleleri kuran, en yararlı mesajları yazan, en espirili mesajarı yazan vs gibi.

Sistemin ne imkan sunduğu ile de alakalı. Daha da önemlisi açık olması.  Sistem açık olmadıktan sonra ne kriter getirirsen getir şüphe uyandırır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

Yazıyor ama beğenen yok demek ki

Beğenmesi için öncelikli olan yazılanları anlaması gerekiyor. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, Tarahumara :

Bir SQL cumlesine bakar.

SQL' e yardımcı olurum ama benim adım neden yok önce onun cevabını istiyorum :rolleyes:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Revivo73 :

güzel çalışma fakat begeni/gönderi oranı biraz yanıltıcı.

Aslında kötü bir fikir değil. Bu daha ziyade insanların beğendiği şeyleri paylaşıryorsunuz demektir. Günümüz sosyal medyası da benzer şekilde çalışmıyor mu ? Ne kadar beğeni o kadar iyi. Doğru mu ? Tabii değil ama ister beğenlim ister beğenmeyelim kabul gören bu.

Yakında beğenilerimizin tipi ve çeşitliliği de artacak, o zaman daha da güzel bir değerlendirme haline gelecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Burak :

Aslında kötü bir fikir değil. Bu daha ziyade insanların beğendiği şeyleri paylaşıryorsunuz demektir. Günümüz sosyal medyası da benzer şekilde çalışmıyor mu ? Ne kadar beğeni o kadar iyi. Doğru mu ? Tabii değil ama ister beğenlim ister beğenmeyelim kabul gören bu.

Yakında beğenilerimizin tipi ve çeşitliliği de artacak, o zaman daha da güzel bir değerlendirme haline gelecek.

Günümüz medyası da yanıltıcı olabiliyor, sosyal medya dahil : )

Ancak orada @Tarahumara toplam begeni sayısına göre sıralama yapsa örneğin ilk 10'da @Mersinden_Ersin yerinde ben olacaktım. Benim begeni sayım 1070 onun 230 : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Revivo73 :

Ancak orada @Tarahumara toplam begeni sayısına göre sıralama yapsa örneğin ilk 10'da @Mersinden_Ersin yerinde ben olacaktım. Benim begeni sayım 1070 onun 230 : )

Onun yapmasına gerek yok o liste zaten var ;

https://www.mazdaclubtr.com/topmembers/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, Weya :

o kadar destek verdik sayın @Arman-1999 a.  listeye girememiş  :) 

Bir araba forumunda, arabadan bahsetmeyerek dereceye girseydim iyi olurdu. hahahahahahahah  :2funny:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendimce bir mantık geliştirdim ve bu çerçevede beğeni ve mesaj oranı mantıklı gelmeye başladı.

Mesela 1 haftada birisi 30 beğeni aldı ama 7 mesaj attı. 30 x ( 7 / 7 ) = 30 puan
ama bir başkası 20 beğeni ald ama 14 mesaj attı 20 x ( 14 / 7 ) = 40 Puan

Mesaj sayısı katkı için bir kriter midir o tartışılır ama rakamsal ifadeler ile bazı kriterlerin belirlenmesi kişisel seçimlere göre daha tarafsız sonuç verebilir ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Fotifoti :

Bu gidişle yakında işleri yapay zekaya bırakırsın Burak abi emoji1.png

Teknoloji gelişiyor, öyle olması lazım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.06.2017 at 01:33, Servet :

Ne diyeceğimi bilemedim iyimi :)

Teşekkür ediyorum tüm değerli üyelerimize 

Emeğe ve bilgi birikimine üyelerimizin gösterdiği anlayış. 

Bizlerle paylaştığınız fikir ve deneyimleriniz için size ve nezdinizde diğer dereceye giren arkadaşlara teşekkürler. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, S.Halilduru :

Bilmem ben :)

Demek ki neymiş zaman kısıtı koymak gerekiyormuş liste oluştururken. Son 1 ay içinde giriş yapıp mesaj sayısı 0 dan büyük olan gibi :) Hep tecrübe bunlar :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...