Jump to content

Sağır motor ne demek?

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

araba da en fazla cıkabildigim 170 oldu zaten daha fazlasıda yok sanırım(onuda bayagı zorlayarak gerceklestirdim). ama halil in dedigi gibi arabada esneklik yok mesela gecen rampada öüme otobüs cıktı 3 den 2 ye aldım bastım gaza tık yok araba  agır agır topladı.baskı balata en ii malzeme ile degişti hani baskı balatada bir sıkıntı olsun diyorum ama öyle bir durumda yok.arabayı devir inde kullanırım öyle acemilik durumuda yokk ..ama hala bu araba nie böyle yapıor diye düsünüyorum son aklıma gelen arabayı bir test cihazına baglatmak enjektörlerden huylanmaya basladım .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• halil_i

5

• greypratica

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Araçlar çok farklı ama 170 bana çok tanıdık geldi. Bende de benzer bir problem vardı ve bujilerden birinde kaçak olduğu anlaşıldı. Eminim bakmışlardır ama bir hatırlatayım dedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bendeki problem bilgisayarda görünmedi. Bujiler çıkartıldığında oluşmuş ark (kaçak) izleri tesbit edildi. Değişimden sonra da zaten fark hemen anlaşıldı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ist agelince yetkili servis te bir baktıracagım en kesin cözüm bu olacak sanırım. bahcelievlerde ki mazda yetkili servis i nasıldır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana en yakın orası gözüküyor.gidecegim gitmesinede bakalım yetkili serviste ücretlendirmeler nasıl oluyor:)vosvos ta mesela öttürüyorlar ortalıgı :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide ilginc bir durum var araba bazen kopuyor gidiyor bayramdı sanırım bir 206 ile ufak yollu takıstık tem de o ciks gözüken 206 kaldı gerilerde.yani dengesiz bir durum var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzin ile alakası olabilir mi ? sorusu geldi birden aklıma ama bu kadar fark ettirir mi bilmiyorum. Gidip baktırman en doğrusu olur. Eğer bir parça değişimi olmazsa çok ciddi bir meblağa mal olacağını sanmıyorum ama parça değiştirilecekse senden habersiz yapmasınlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldıgım yer genelde aynıdır petrol ofisi 4 senedir bir sıkıntı yasamadım.bakalım  şu yetkili serviste bir baksınlar ne cıkacak yoksa şakirle yollarımızı ayırmak zorunda kalacagız:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise gittiğin zaman Bülent abinin adını verirsen daha ilgili davranabilirler  ;)

yani kendimizden biliyorum iyi bir müşteri  tavsiyesi ile ilk defa gittiğinde çoğu servis sıcak davranıyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

zarife'den biliyorum ki o araba 200'e kadar dayanması lazım. 170 biraz düşük bir değer. hadi km olayı çok önemli değil desek bile serilik olarak 0-100 hızlanması 10.1 saniye civarı diye hatırlıyorum hatta benim bordo şimsekle kalktığımızda az kalsın geçecekti beni (bana göre ben geçtim, ona göre ben erken kalktım :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rakı mucizesini dene bence bu aksam her derde deva :)işle alakalı evle alakalı kaynana ile alakalı tüm sorunlara cözüm buluyor meret:)gecen benimde basıma geldi kayınvalidem 3gün  bizde idi  mübarek sıvıyı denedim çözüldü:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

rakı mucizesini dene bence bu aksam her derde deva :)işle alakalı evle alakalı kaynana ile alakalı tüm sorunlara cözüm buluyor meret:)gecen benimde basıma geldi kayınvalidem 3gün  bizde idi  mübarek sıvıyı denedim çözüldü:)

kendinmi kullandın kayınvalideyemi verdin mucize sıvıyı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

dışarıda içiyorsun güzelce..eve gelip biraz ortama bulaşık yapıorsun kaynana daraldıgını anlıyor ve yasama alanını terkediyor:)

:D :D yazdım bi köşeye
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...