Jump to content

Mazda RX-7 FD3S

SweepeR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben 10-15 sene önce bir tane kırmızı renk FD3S in satılık olduğunu hatırlıyorum. O zamandan beri gördüğüm ilk rx7 yi biraz önce gördüm ve paylaşmak istedim.

FD3S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rx7 nin FD3S versiyonu için söylenen ilk çıktığında Porsche fiyatında olduğuydu. Şu an klasik Porsche lerden de az bulunduğunu düşünürsek neden etmesin. Tabi orijinal halinin olmasını yeğlerim, fakat bu hali de baya iyi görünüyor. Bu arada plakasından yola çıkarak yaptığım ufak bir araştırmada aracın sahibinin yakın bir arkadaşımın arkadaşı olduğunu öğrendim. Eğer mümkün olursa bayramdan sonra gidip göreceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Mustafa Y. :

Bu araç 360000 tl eder mi?

Stok olanı orta halli 120-160bin civarı eder sanırım. Bu araçta emek var. Emeğe bedeli emeği veren belirler. Boynumuz kıldan ince :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kırmızı fb plakalı olan maslak paşaoğlunda sürekli yatıyor.Supra motoru takmışlar 1000 küsür hp.Ama benim için 5000 hp olsa bilepul kadar değeri yok çünkü bu arabaların en büyük makbulü olanı kendi orijinal (rotary) motorunun oluşu.Stock halde böyle bir araç varsa ciddi paralar eder fd kasa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön kısmı geniş old için bu modele başka motor takabiliyorlar. @Srkn tam benim düşündüğümü ifade etmiş Rx-7'ye rotary harici motor takılanları zavallı halde görmüşümdür hep. Neyse bunda motor rotary, fakat garip modifiyeler yapmışlar oradan yine kaybediyor, radyatörü büyütüp hava emişi arkasına almışlar hava emişe sıcak hava gelir bence ciddi bir modifiye hatası var. Motor kısmı tam çözünürlük resim: https://image5.sahibinden.com/photos/71/94/20/big_448719420g89.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Srkn :

Kırmızı fb plakalı olan maslak paşaoğlunda sürekli yatıyor.Supra motoru takmışlar 1000 küsür hp.Ama benim için 5000 hp olsa bilepul kadar değeri yok çünkü bu arabaların en büyük makbulü olanı kendi orijinal (rotary) motorunun oluşu.Stock halde böyle bir araç varsa ciddi paralar eder fd kasa.

O araç sanırım 10-15 sene önce satılıktı. 3000 motor takılmıştır yazıyordu ve 35 bin dolardı. Heralde o zamandan beri hayatta :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

bunu ben hiç beğenemedim, umarım sadece bağımsız tasarımcının tasarımı olarak kalır 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, SweepeR :

bunu ben hiç beğenemedim, umarım sadece bağımsız tasarımcının tasarımı olarak kalır 😂

Ben de beğenmedim ama bunun sebebi bizim yaşlanmış olmamız da olabilir. :) 

Halen çocukluğumuzun gençliğimizin ikonlarında, klasik tasarımlarda kalmışız. Yeni nesil müşteriye eski tasarımı satmaları zor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...