Jump to content

Mazda RX-8 Anahtarlık

ea1338
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kısa zaman önce sipariş etmiştim ve bu gün elime ulaştılar gerçekten çok güzel ve hoş anahtarlıklar fiyatları da uygun RX8 kullanıcılarına tavsiye ederim :D (altın rengi olan anahtarlıktaki rotor içinde dönüyor)

A1.jpeg

a2.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gümüş rengi olanın benzerini kullanıyorum. 15 $ civarıydı sanırım fiyatı. Paypal açıkken amazon veya ebay den sipariş vermiştim, İngiltere den gelmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ondan alsam masaya falan koyarım, anahtarlığa takmam  cunku anahtarlığa bağlandığı nikelaj kısmı yıpratır. Gecenlerde anahtarlığın pilini deiştirirken dahi plastik tornavida kullandım.

nWrq9V.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, Mazda41 :

Ne kadar odediniz ve nereden siparis ettiniz acaba 

aliexpress'den adlım 

545.jpg

18 saat önce, SweepeR :

Ben gümüş rengi olanın benzerini kullanıyorum. 15 $ civarıydı sanırım fiyatı. Paypal açıkken amazon veya ebay den sipariş vermiştim, İngiltere den gelmişti.

Biraz tuzlu olmuş sizin ki :D çok şıklar 

16 saat önce, Revivo73 :

Ondan alsam masaya falan koyarım, anahtarlığa takmam  cunku anahtarlığa bağlandığı nikelaj kısmı yıpratır. Gecenlerde anahtarlığın pilini deiştirirken dahi plastik tornavida kullandım.

nWrq9V.jpg

Çok titiz ve hassassın abi :D ama taktın mı da  çok iyi durur 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, ea1338 :

Biraz tuzlu olmuş sizin ki :D çok şıklar 

benimki biraz değişik zaten, gümüş olma ihtimali var. çok yumuşak bir meal ve kararma yapıyor, ama anahtarlığa zarar vermiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 dakika önce, SweepeR :

benimki biraz değişik zaten, gümüş olma ihtimali var. çok yumuşak bir meal ve kararma yapıyor, ama anahtarlığa zarar vermiyor.

Gümüş yumuşak materyaldir. Ancak onu bile takmam, sonuçta metal. Benim anahtarda normal pamuk iplik bile (duvara dolaba asmak için falan kullanılan) yok, tamamen solo. Pantolonlarda sağ cebin üstünde küçük bir cep daha olur ya hep o cebe koyuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Revivo73 :

Pantolonlarda sağ cebin üstünde küçük bir cep daha olur ya hep o cebe koyuyorum.

eğer kot giymişsem ben de oraya koyuyorum :) dışarıda anahtarlık sarkıyor. Hasta mıyız neyiz acaba :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Anahtar ile ilgili problem yaşayan oldu mu.Dün kedim askılıktan yere düşürdü,içi sağlam ama dışı mahvoldu.Bir de yedek yaptırmayı düşünüyorum,yedek anahtar da yok.Amazon ve aliexpress de uygun fiyata var ama yine de fikir danışmak istedim.Daha önce bu konuda tecrübe yaşayan olduysa yardımları için çok teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...