Jump to content

Meguiars Ürün Çantası

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır bagajımda kutu ve kova içinde duran temizlik ürünlerini toparlamaya karar verdim. Hem bagajdaki çirkin görüntüyü yok etmek hemde bagajdaki alandan tasarruf etmek adına "Meguiars Ürün Çantası" nı hepsiburada'dan indirimli olarak 50 TL'ye satın aldım. Ürün Meguiars sitesinde 70 TL ve diğer sitelerde de yukarı doğru gidiyor. Alırken kalitesinden tereddüt ettim ancak ürün gerçekten kaliteli malzemeden yapılmış.

Çanta 310mm x 280mm x 250mm ölçülerinde küp bir forma sahip, yıkama ve cilalama ürünlerini koyabileceğiniz büyük göz var. Bu gözün iç kenarında bezleri ve cila pedleri gibi malzemeleri koyabileceğiniz fileli bir bölme var.Ayrıca ön tarafında cırt cırtlı ince bir göz daha var. Buraya da yine bez vb. yardımcı malzemelerinizi koyabilirsiniz. Çantanın dışında ise taşıma kolaylığı için bir ayarlanabilir bir omuz askısı mevcut.

Ayrıca çantanın altında bagaj halısına tutunması için cırtcırt var ve gayet iyi tutuyor. Fotoğraflarda göreceğiniz gibi benim karton kutudaki ve kovada tüm malzemelerimi rahatlıkla topladı. ve hala birşeyler koyacak yer kaldı.

Eğer bagaj çantası almayı düşünüyorsanız 50 TL'nizin hakkını verecek, kaliteli evladiyelik bu çantayı tavsiye ederim. Arabanızı satarsanız bu çantayı arabada unutmayın !! >:D>:D>:D

Meguiars linki ; http://www.meguiars.com.tr/urun-cantasi

Hepsiburada linki; http://www.hepsiburada.com/meguiars-bagaj-cantasi-logo-lisansli-85mkit1-p-OTM85MKIT1

1.thumb.jpg.b1b66724891a222c6c9c35a4f8da0d21.jpg

2.thumb.jpg.3218ef8ca70292fe6fbe064efe2cda92.jpg3.thumb.jpg.59b96204687cf3f176016faeecb32f51.jpg

4.thumb.jpg.8aea0fbe8c69d4ffea97db2d5aca094c.jpg

5.thumb.jpg.7ce81c760225b8a706570c165813ef6a.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

çanta derli toplu tutar ama araçta taşıman mı gerekiyor  serdar? 

Ben ortam bulursam her an arabayı yıkarım. Bu yüzden taşımam gerekiyor... ;) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...