Jump to content

Japonic Abimiz Ferdi Tayfur Eşliğinde Japonya'da Mazda'yı Geziyor

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Japonic abimiz japonyada yaşar.Artık ısrarlarıma dayanamadı ve bizler için mazdayı gezdi, güzel bir video tadını çıkarın. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Video yu bende haftasonu izlemiştim. Güzel video ları vardı bu arkadaşın fakat bu video sunu aman aman beğenmedim.

Arabaların Türkiye deki emsallerinin modellerini bilmiyor. Wankel motor hakkında da bilmiyorum kardeşim demeden üstün körü yorumlar yapıyor.

Fiyatlar Türkiye ile uzak ara çok farklı burası artık alıştığımız birşey oldu.

1.nesil 50 bin deki arabayı 2 asgari ücrete alabiliyor insanlar. Bizdeyse 25 asgari ücrete ancak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arkadaşın birkaç videosunu izlemistim. mazda konusunda ve genel olarak otomobiller konusunda pek bilgili değil zaten. dolaşıyor kendince. 

bu videodaki en buyuk yanlışı ise çok satmayı marifet bellemesi. netekim memlekette de kapını açsan toyota'ya çarpıyor!.. bu toyota'yı asla daha iyi yapmaz.  e orada ne burada..

yine de asgari ücret üzerinden yapılan değerlendirmeler içler acısı. resmen otomobil ve vergiler konusunda kabus gibi bir ülkede yaşıyoruz.

adam ar-gesi, muhendisi, hammaddesi, sigortası, işçiliği vs ile gıdım gıdım bi araba yapıyor zar zor uç beş bin bişey kazanıyor, bizim beleşciler bir madde ekliyor kanuna hop aynı araba kadar vergi cepte. gittigin yol verginle yapılır ama yine de kullanırken para ödersin. hatta yolu köprüyü kullanmazsın yine de parasını ödersin..sonra her 6 ayda bi makas alırlar falan...

yani videoyu öyle ya da böyle iyi bi video olmadığı için değil, böyle şeyler can sikacağı için izlemeyin..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Şu videoya denk geldim, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Eleman ikinci el araçları gezmiş, 2013 cx-5 60bin civarı. Asgari ücret 5500TL olduğu düşünülürse ne güzel fiyat.Araçların kilometreleri hep düşük, 10 yaşında araba var 20bin kilometrede. Bir sonrakini Japonyadan mı alıp gelsek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...