Jump to content

Satılık 3.Nesil Mazda 3 Power Sense 8.000.Km

Ali

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar severek kullandığım aracımı satışa çıkarıyorum. Her hangi bir sıkıntısı bulunmadığı için tanıdığa gidecek bir arabadır. :) Pazarlık payı var fiyat konusunda yüksek kilometre olan modellere göre istenen fiyatları baz aldım. Araç satılıp daha eski bir araç alınacaktır :D  Çünkü bu arabayı ben rahat süremediğim için balıkesir ve istanbulda takıntılı adama gitmiyor. Aracın bütüm kilometresi orhangazi köprü yolunda ve yer yer istanbul içinde yapılmıştır. 

Araç : Mazda3 Power sense 

Kilometre : 8000 km 

İlandaki resimler güncellenecektir. :) 

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-3-1-5-skyactive-g-power-sense/mazda3-power-sense-2016-cikisli/7117375

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, katil balina :

hayırlı satışlar.

neden rahat süremiyorsunuz arabayı?

Ali zaten titiz adamdı. Skyactive Mazda 3'ten sonra bir o kadar takıntılı olmuş sanırım. Aşağıdaki mesajı sadece bir örnek.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, katil balina :

hayırlı satışlar.

neden rahat süremiyorsunuz arabayı?

@İlhan İlhan abi zaten açıklamış. :)  Önceki aracım mazda3 sürtüp kaçanlar, otoparkta inerken dokunduranlar vs. vs bıkkınlık geldiği için bunu daha çok sakınıyorum. Ayrıca biz genelde yazın balıkesir de olduğumuz için orada acemi çok ve park alanı konusunda güvenilir yerler aramaktan insan yoruluyor. Biraz hastalık olabilir ama durum bundan ibaret.  Aracımdan sonuna kadar memnunum performans, donanım vs. uzun yolda çok keyifli araba. Fakat eski model bir araç fazladan alırsak o zaman bu satılmaz rahat kullanırım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali :

@İlhan İlhan abi zaten açıklamış. :)  Önceki aracım mazda3 sürtüp kaçanlar, otoparkta inerken dokunduranlar vs. vs bıkkınlık geldiği için bunu daha çok sakınıyorum. Ayrıca biz genelde yazın balıkesir de olduğumuz için orada acemi çok ve park alanı konusunda güvenilir yerler aramaktan insan yoruluyor. Biraz hastalık olabilir ama durum bundan ibaret.  Aracımdan sonuna kadar memnunum performans, donanım vs. uzun yolda çok keyifli araba. Fakat eski model bir araç fazladan alırsak o zaman bu satılmaz rahat kullanırım. 

Balıkesir'den ne zaman geçsem Beyaz Kartal sürücülerine dikkat ediyorum. :D  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Ali :

bu sekil bir takıntı haline gelecekse bence de satın kurtulun:)) 

keyiften çok eziyete dönüşmesi işin mantığına da ters çünkü.

tekrardan hayirlı satışlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

58 dakika önce, M.E.G :

Hayırlı satışlar kardeşim :) ne sıkıntılı adam çıktın sen. Sıfır araba bin diyoruz işte. Psikologa götürcem seni :D 

söyleyene bak :) hayırı satışlar ali

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, M.E.G :

Hayırlı satışlar kardeşim :) ne sıkıntılı adam çıktın sen. Sıfır araba bin diyoruz işte. Psikologa götürcem seni :D 

Mantıklı :D  Ama öyle deme insan gerçekten takıntı yapıyor. Birde guzuların boyası çok ince kanki direk kalkıyor. 

16 dakika önce, M.E.G :

Benim sıkıntım fazla km abi :) Ali' de o sıkıntı da yok 

Ticari taksi kadar kilometre yapınca insan :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, Ali :

Mantıklı :D  Ama öyle deme insan gerçekten takıntı yapıyor. Birde guzuların boyası çok ince kanki direk kalkıyor. 

Satma Gel Seramik uygulama yaptıralım senin araca.:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ali :

Ticari taksi kadar kilometre yapınca insan :D 

Araba aldık biniyoruz kardeşim, binmeyelim mi :D 

Şuan psikolog arıyorum, çözcem senin sorununu merak etme :D Benimkine tıp çare bulamadı :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sıkıntım fazla km abi [emoji4] Ali' de o sıkıntı da yok 

Senin sıkıntına can dayanmaz [emoji1]
[mention=5155]İlhan[/mention] İlhan abi zaten açıklamış. [emoji4]  Önceki aracım mazda3 sürtüp kaçanlar, otoparkta inerken dokunduranlar vs. vs bıkkınlık geldiği için bunu daha çok sakınıyorum. Ayrıca biz genelde yazın balıkesir de olduğumuz için orada acemi çok ve park alanı konusunda güvenilir yerler aramaktan insan yoruluyor. Biraz hastalık olabilir ama durum bundan ibaret.  Aracımdan sonuna kadar memnunum performans, donanım vs. uzun yolda çok keyifli araba. Fakat eski model bir araç fazladan alırsak o zaman bu satılmaz rahat kullanırım. 

Şakınılan göze pamuk batar. Fazla şaapmamak lazım:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, İlhan :

Satma Gel Seramik uygulama yaptıralım senin araca.:fiuw:

Abi aklımda var aslında ama sürtmede vs nasıldır :D 

16 dakika önce, M.E.G :

Araba aldık biniyoruz kardeşim, binmeyelim mi :D 

Şuan psikolog arıyorum, çözcem senin sorununu merak etme :D Benimkine tıp çare bulamadı :D 

Bekliyorum sonucu :D  Buluruz sana da bende senin için araştırıyorum. 

9 dakika önce, Fotifoti :

Senin sıkıntına can dayanmaz emoji1.png
Şakınılan göze pamuk batar. Fazla şaapmamak lazım:)

Foti abimiz bir okur üfler sıkıntı kalmaz :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Ali :

Abi aklımda var aslında ama sürtmede vs nasıldır :D 

Gel götüreyim seni, birinci ağızdan bu konuda istediğin her soruyu sor öğren.

Muhtemelen bu küçük görüşmenin neticesinde "Sonax" sana aracı sat kurtul diyecektir. :D  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...