Jump to content

Far motoru mafsalı

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle selamlar arkadaşlar resimdeki mafsal düşmüş bu nedenle far açılmıyor bir parçacıya sorduğumda anlamadı bile nasıl bulabilirim yada isimi tam olarak ne diye geçiyor acaba.iyi çalışmalar.

IMG_3687.JPG

IMG_3691.JPG

IMG_3692.JPG

IMG_3693.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerinden çıkmış zannediyorum. O yuvarlak topun arkasında içi delikli bir parça var oraya girmesi gerekiyor sanırım. Girse de durmuyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kırık yazmadım zaten düşmüş yazdım 19:14 resimlerindeki 2 yuvarlak bağlantı diğer resimler diğer fardan örnek yani öyle bir parça almam lazım ama adı ne diye geçiyor  parçacı anlamadı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Mutlu Tekir :

japancars.ru
VIN ınızı girerek aydınlatma şemalarına bakın. olması gerekir burda ismi.

Bakayım bir teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimdeki parça buldum aslında ama sahibi 200 tl dedi şok oldum bende kafamda zaten demirciye yaptırmayı düşündüm ama şu sorun vardı nasıl sabitleyeceğim yani plastik contası önemliydi bende düşün düşün bisikletler aklıma geldi resimdeki kırmızı içine aldığım tam ismini bilmediğim yarım ağız pul aklıma geldi tahminimce işe yarar yada diğer resimdeki etrafı tırtıklı pulda işe yarıyabilir. Eğer işe yararsa diğer taraflar kaybolursa bu konuda tecrübelide olmuş olurum

unnamed (4).jpg

IMG_20170707_194538.jpg

images (9).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende arabayı ilk aldığımda önden kaza yapmışlar ve bu far robot bacaklarının birleştiği yerin topuzları yoktu inşaat teliyle bağlıydı :) onları işim gereği cnc de burç şeklinde yaptık ve sorunsuz çalışıyor.resmi paylaşıyorum tornacıda yaptırabilirsin .burcun dışına kol oturuyor içinede topuz küçük vida ve sekmanla sabitliyorsun...

WP_20170707_22_58_28_Pro.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, mazda_33 :

bende arabayı ilk aldığımda önden kaza yapmışlar ve bu far robot bacaklarının birleştiği yerin topuzları yoktu inşaat teliyle bağlıydı :) onları işim gereği cnc de burç şeklinde yaptık ve sorunsuz çalışıyor.resmi paylaşıyorum tornacıda yaptırabilirsin .burcun dışına kol oturuyor içinede topuz küçük vida ve sekmanla sabitliyorsun...

bu yöntemde iyiymiş aslında ilk inşaat telini denedim ama daha ilk açılışta kopardı şunu anladımki far motoru bayağı güçlü hafife alınmayacak kadar yani açıp kapatırken birinin eli yada parmağı olsa ciddi şekilde hasar görür yada kopmaya kadar gider

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ben bunlarin yerine insaatlarda kullanilan tesisat kablolarinin borusundan kullandım. Dis tarafinfanda kelepce ile sıktım mis gibi de oldu. Iki yildir kullaniyorum. Herkesede tavsiye ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Metehan öncelikle teşekkür ederim emeğine sağlık çok güzel olmuş maşallah. bu bildiğimiz plastik boru yanılmıyorsam elektrik mazemesi satan yerlerde oluyor düz plastik uzun boru.ne kadar sıkmamız gerekiyor kelepçeyi zorlamaması için motoru?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mustafa. :

Metehan öncelikle teşekkür ederim emeğine sağlık çok güzel olmuş maşallah. bu bildiğimiz plastik boru yanılmıyorsam elektrik mazemesi satan yerlerde oluyor düz plastik uzun boru.ne kadar sıkmamız gerekiyor kelepçeyi zorlamaması için motoru?

Kelepceyi topac kafasinolan mafsala.sikiyorsunuz.saglam sıķın. Diger mafsal zaten boru uzerinde bosta kaldiginicin rahat hareket edecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Mustafa. :

Son olarak boşluk oluyormu metehan

Bahsettigim elektrik tesisat borusu mafsalın yuvasına tam geldigi için her hangi bir boşluk olmuyor. Siz oradaki mafsala tam oturan bosluk birakmayacak başka bir hortum veya boru da uydurabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...