Jump to content

2014 Mazda CX-5 USB ve Bluetooth modülü

sztoker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

USB den müzik dinlerken kaldığı yeri hatırlamayıp her açılışta baştan başlaması sorununu gidermek için bu modülün garanti kapsamında değiştirilmesini talep etmiştim. 28.02.2017 tarihinde Ankara Herter servisine yaptığım başvuru 10.07.2017 tarihinde sonuçlandı. Artık açılışta müzik sistemi kaldığı yeri hatırlıyor. Ancak karıştırma modunda olduğunu yine hatırlamıyor, alfabetik olarak devam ediyor. Bluetooth her seferinde rehberi yeniden yüklüyordu, değişen birşey yok, belkide sorun benim telefonda. Sonuçta çok umudum yoktu, ancak mazda talebimi karşıladı. Burayı takip ediyorlarsa, Mazda türkiye'ye ve Herter çalışanlarına teşekkür ediyorum. Süreçten diğer mazda kullanıcılarını haberdar etmek için açtım konuyu.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
11.07.2017 at 20:31, sztoker :

USB den müzik dinlerken kaldığı yeri hatırlamayıp her açılışta baştan başlaması sorununu gidermek için bu modülün garanti kapsamında değiştirilmesini talep etmiştim. 28.02.2017 tarihinde Ankara Herter servisine yaptığım başvuru 10.07.2017 tarihinde sonuçlandı. Artık açılışta müzik sistemi kaldığı yeri hatırlıyor. Ancak karıştırma modunda olduğunu yine hatırlamıyor, alfabetik olarak devam ediyor. Bluetooth her seferinde rehberi yeniden yüklüyordu, değişen birşey yok, belkide sorun benim telefonda. Sonuçta çok umudum yoktu, ancak mazda talebimi karşıladı. Burayı takip ediyorlarsa, Mazda türkiye'ye ve Herter çalışanlarına teşekkür ediyorum. Süreçten diğer mazda kullanıcılarını haberdar etmek için açtım konuyu.

merhabalar salih bey

biraz geç oldu ama işleminizi garanti kapsamından halletik , ayrıca şahsi adıma ve servisim adına biz teşşkür ederiz güzel yorumlarınız için 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Merhaba bu durumdan bende sikayetciyim ve cozum bulamadim hafta icinde servise durumu bildirdim usb muzikleri dosya halinde atmayin oyle deneyin dedi degisen bisey olmadi malum yurt disinda yasiyorum sorunu hangi  sekilde giderdiler yardimci olursaniz bende burdaki seevise bildireyim simdiden tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...