Jump to content

Mazda 6 Geri Çağrılıyor

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çin Kalite Denetleme, Teftiş ve Karantina İdaresi, FAW'ın ürettiği "Mazda 6" model otomobillerin gelecek yılın mart ayından itibaren geri çağrılacağını duyurdu.

MAZDA6 ile ilgili görsel sonucu

Çin Kalite Denetleme, Teftiş ve Karantina İdaresi, FAW'ın 18 Eylül 2008 ile 31 Mart 2016 arasında ürettiği "Mazda 6" model otomobillerin gelecek yılın mart ayından itibaren geri çağrılacağını duyurdu. Hava yastığındaki gaz jeneratörlerinin kopmaya eğilimli olması nedeniyle geri çağrılmasına karar verilen 680 bin 642 aracın, üretici firma tarafından ücretsiz olarak onarılacağı belirtildi. FAW, Volkswagen ve Mazda gibi küresel otomobil üreticilerinin ortaklık kurduğu, Çin'in en büyük araç firmalarından biri konumunda bulunuyor. Çinli ve küresel otomobil firmaları, bu yılın ilk beş ayında 4 milyon 490 bin kusurlu aracı geri çağırmıştı.

Kaynak : http://www.cnnturk.com/otomobil/mazda-6-geri-cekiliyor?page=6

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"geri çekilme" çokkk eski bir yöntem....

Şimdi daha güvenilir ve modern yöntemler var ^-^

Hem, ayrıca Mete bey'e de @Arabalar katılıyorum.

TAO' da  işin içine girmiş mi ? Var mı bir bilgi ?

"Mazda 6 geri çekiliyor" haber başlığına istinaden spontane yazılmış bir yazı olup sahalara dönüşümün habercisidir... :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Arman-1999 :

"geri çekilme" çokkk eski bir yöntem....

Şimdi daha güvenilir ve modern yöntemler var ^-^

Hem, ayrıca Mete bey'e de @Arabalar katılıyorum.

TAO' da  işin içine girmiş mi ? Var mı bir bilgi ?

"Mazda 6 geri çekiliyor" haber başlığına istinaden spontane yazılmış bir yazı olup sahalara dönüşümün habercisidir... :) 

İlahi @Arman-1999 Kamil bey :)

Sahalar siz olmayınca espriden ve siyasetten mahrum kaldı.

Tao da girmiş işin içine. Hidrolik silindir piston işlerinede o bakıyormuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

TAO usta, bu işlerin piridir. Mete bey @Arabalar

Erkeğin bedenini kontrol etmesini temel alır.

Not: Sitemiz bir araba forumu olması sebebiyle ben "erkeğin bedeni" olarak yazdım.  ^-^

Yeri gelmişken iki TAO tekniğini yazmakta fayda var. Kilitleme yöntemi ve eski usul sıkma yöntemi. Meraklı arkadaşlar "TAOCU sevişme ve seks" adlı eserden daha detaylı veriler alabilirler :) 

Not 2 : Gençken bu eseri okumuş ve  daha sonra  Arap kitabı olan bir diğer esere geçmiştim ( özelden ilk yazana, hem bu eseri hem de şu an elimde olmayan arap eserini vereceğim )

Not 3 : TAO ustanın eserini okumak için benden alan ve geri vermeyen  ve "kilitleme yöntemini" denerken hastanelik olan arkadaşım .....'yı ise sevgi ve saygıyla anıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Amerika ve Kanada'da 60.000 Mazda 6 Skyactiv  29 Eylül itibarı ile geri çağrılıyor

Kablolamada  olabilecek hataya karşı, hidrolik direksiyon ve yolcu hava yastığında  problem olma olasılığından bahsediliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...