Jump to content

Uzun yol

ømeraga75
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Bende yolculuğu severim ve uykuyu pek sevmem.Genelde gece yolculuğu yaparım.Çoğu zamanda uykum gelse mola veririm uyumaya çalışırım ama uyuyamam.Ama dediğim gibi bir keresinde hiç anlamadan birden uyku bastırdı.Mesafede uzun değildi.Eskişehirden İstanbula.

Kartala geldim uyku bastırmaya başladı direneyim dedin ne kaldı ki şurda diye.O esnada işte anlamadan gözler istem dışı aniden gidiyor.Halbuki ben 7 saat'de bodruma gitmiş adamın hiçmola vermeden.bir kere benzin molası + 2 radar. :'(

he sen uyumassınd a azcıkta senkullan diyince bacagın agrır senin  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 104
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• greypratica

16

• ømeraga75

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yok ya bi ara mola verdik hafif bileğim çukura mı ne girdi eski bir bilek sakatlığı.Tabiki sağ ayak. 8:) Olm çeşmeden akhisara kadar kullandık işte ne istiyon. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok ya bi ara mola verdik hafif bileğim çukura mı ne girdi eski bir bilek sakatlığı.Tabiki sağ ayak. 8:) Olm çeşmeden akhisara kadar kullandık işte ne istiyon. :D

bırak şimdi onu bunu yarın gidiokmu bi yere :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugüne kadar kar lastigi kullanmamıs biri olarak soruyorum kullanımda gercekten çok fark oluyor mu?

ben de kullanmadım ama ciddi fark olduğunu kullananlardan duyuyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bugüne kadar kar lastigi kullanmamıs biri olarak soruyorum kullanımda gercekten çok fark oluyor mu?

bugune kadar karda kullanmamış biri olarak cevaplıyorum bende bilmiyorum :D :D ama çok yakmaya basladı asfalta yapışıyor şu haliyle arac
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

kar lastiğiyle mi abi demekki asfaltı kazıyo araba vay be ne lastikmiş o, asfaltı koparacan abi :)

kazımıyorda hamuru daha yumusak oldugundan vakum gibi yapışıyo ve biraz daha gürültülü
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...