Jump to content

Uzun yol

ømeraga75
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

neyse ben atlı marka mahmuzlu zincirlerimi yarın bir kontrol edeyim:)kullanmak zorunda kalacagım galiba.takması dert germesi dert  çıkarması dert ama giderken çıkan ses e de hasta oluyorum tank gibi ses cıkarıyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 104
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• greypratica

16

• ømeraga75

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

o ses güzel de senin ön takımda isyan ediyo bu arada biliyon de mi faruk :(

valla ben zinciri bile takmıyorum biraz risk alıyorum ama hayat riskli olunca güzel hele bi de kar varsa olayın içinde tam süper oluyo... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kazımıyorda hamuru daha yumusak oldugundan vakum gibi yapışıyo ve biraz daha gürültülü

vantuz gibi yani abi anladım :) tabi arabada koparma zayıflıyo bastıkça gaza fazla yakıyoooo :( olsun ama mazda her haliyle güzel....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun yolu ben cok seven olamaz cunki ,siva s  a  kadar burdan tam tamina 4000 km ,buyrun kim daha cik seviyormus ,,,enaz arabyala 7 seferim var tuurkiyeye,,,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Arkadaşlar geçen ay 600 km(uzun yol denilir mi bilemiyorum) yol yapmam gerekti... 4 kişi gidiyoruz araçta.hava yağmurlu malum karadeniz bölgesi... doğu karadenize doğru iyice görüş açısı kısalmıştı zaten sis vardı Rize'den sonra... sileceğim hızlı hızlı çalışıyor lakin yağmur durmuş, küt bir ses ön camda... silecek (şöför tarafındaki yani sol silecek) kırıldı çızır çızır sesler...  müsait bir yerde arka silecekle değiştirdim sanayiye kadar idare etti... neyse asıl konu otobanda giderken karşıma sol şeritte ters yönde gelen connect kullanan kasketli amca... aklımızı aldı yemin ediyorum size... 1 saat konuşmamız sadece bu oldu...  kendimi korna sellektör sağ şerite can havli ile zor attım... amca da kafayı yemiştir heralde o adrenalinle  ;D

Paylaşmak istedim...

Uzun Yol Hazırlıklı ve Dinç Olmayı Gerektirir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama şu anda Karadeniz Sahil Yolu mükemmel. Eniştem Trabzon Vakfıkebir li olduğundan her sene giderim. Çok hoşuma gidiyor oralar. Uzun yol oranın manzarası ile harika oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğu Karadeniz'de şehir merkezlerinde araç kullanmıyorsanız pek bir sorun yok.

Ancak sahil yolu otoban zannediliyor, otoban değil bölünmüş yoldur. Yolun kaplamasına vs aldanıp ta hız, kavşak,yaya geçidi vs.ye dikkat edilmezse görüşün kısıtlı olduğu zamanlarda her türlü süpriz olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekim ayında  birkaç gün  Trabzonda araç kullandım, samimi söylüyorum birçok İstanbul semtinden daha düzenli  ve kurallara uygun araç kullanıyorlardı , çok şaşırdım memleketin bu gelişimi gurur verdi bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...