Jump to content

Uzun yol

ømeraga75
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

size canlı bir uzun yol tecrübesi daha vereyim :)şu an denizli çivrildeyim ıspartaya gececektim yorgun oldugumu hissettim ve  gitmedim  gözüm kesmedi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 104
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• greypratica

16

• ømeraga75

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Tebrik ediyorum seni gerçekten  O0 bendede kötü bir huy vardır gideceğim yere varmadan rahat edemem kaç saat olursa olsun devam ederim yola  :)

aynı babamın, ona cektiğim gibide benim huy :D uykun gelse ceksen benzinliğe uyumak icin bu seferde uyku tutmaz gözler fal taşı gibi, uykudan eser yok.. e uykum kactı yola devam edelim bari, hadii yine gözler gitti gidiyo cek saga :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 sene önce gece yol gittim otoban cıkışa yaklasırken mehmetcik tesisleri vardır orada durdum asırı uykum vardı:)eve yaklasık 45 dk falan kalmıstıdedim bi 15 dk uyuyayım saat gece 4  bir uyudum uyandıgımda saat 11 di:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi uyumuşun ha :) sağlam uyku varmış sende aynı benim gibi :)  2002 yılının yazıydı İstanbul-bodrum arası gece 3.te izmire  100 km. kala biyerde bir-iki saat kestirelim dedik bir uyandım saat 12:00 öğlen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kamyoncu taktikleri vardır uyku kacırmak konusunda:)gripin limonlu soda yada novalgin bide en son ögrendigim colanın içine kahve katmak..gerci bunların hiçbirinin bende etkisi olmuyor:)geldimi uyku gitmiyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim çok gece yolculuğum oldu uykum gelmez,birazda meslekten kaynaklanıyor gece uyumamaya alışıyorsun 48 saat ayakta dururum uykum gelmez ama birde yatarsam 48 saat başımda davul çalsa uyanmam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi nasıl bir durumdur buu ? bana üstüne para versen :)uyuma diye hiç tınlamam uyurum daha dogrusu dayanamıyorum ben uykusuzluga ama bazı bünyeler gercekten bu konuda direncli oluyor..takdir ediyorum gercekten :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim çok gece yolculuğum oldu uykum gelmez,birazda meslekten kaynaklanıyor gece uyumamaya alışıyorsun 48 saat ayakta dururum uykum gelmez ama birde yatarsam 48 saat başımda davul çalsa uyanmam  :D

Hocam gece yolculuğundan nefret ederim ama diğer yazdıklarına aynen katılıyorum ben de meslekten dolayı geceleri çalışmayı çok seviyorum grafikerim etrafımda kimse yokken sabaha kadar gözümü kırpmadan çalışabilirim yanlız uyudum mu davulcu getirsen uyanmam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sabah telefonumu 3 ayrı saate kurmuşum saat 08.00 telefon çalıyor gözümü bi açtım ooo dedim daha erken saat 08.30.da ikinci alarm çalıyor ooo dedim yat olm daha erken, saat 09.00.da son üçüncü alarm çalıyor ooo saat gelmiş ya ama bi yarım saat daha uyusam dedim bir uyandım saat 10.45 bu saatten sonra acele etsem de bişey çıkmaz hanım kahvaltı hazır mı, hazır hazır bi de üstüne güzel bi kahvaltı saat 12.00.de şirkete varabildim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yolculuğu severim ve uykuyu pek sevmem.Genelde gece yolculuğu yaparım.Çoğu zamanda uykum gelse mola veririm uyumaya çalışırım ama uyuyamam.Ama dediğim gibi bir keresinde hiç anlamadan birden uyku bastırdı.Mesafede uzun değildi.Eskişehirden İstanbula.

Kartala geldim uyku bastırmaya başladı direneyim dedin ne kaldı ki şurda diye.O esnada işte anlamadan gözler istem dışı aniden gidiyor.Halbuki ben 7 saat'de bodruma gitmiş adamın hiçmola vermeden.bir kere benzin molası + 2 radar. :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kendinizi zorlamayın her yerde uykunun tadını cıkarın .Ben ki askerde  buz gibi havada mevzide uyumus üstüne üstlük karabasan a denk gelmiş birisiyim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...