Jump to content

İstanbul'daki Küçük Doğal Afet Sonrası Araçlarımızın Durumu

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikli olarak hepimize çok geçmiş olsun. Biz İstanbul'da yaşayanlar bayağı bir ciddi bir şey atlattık dün gece. Umarım bir yaralanma vs durumu olmayıp, herkesin sağlığı yerindedir. Ben mesaide olduğum için, Gebze'de fabrikada yakalandım bu hava koşullarına. Aracı fabrikadaki sundurmanın altına almamla havanın kopması aynı anda oldu resmen.

İstanbul'da bayağı bir çatılar uçmuş, ağaçları köklerinden sökmüş.. Yağan dolu bir çok araca hasar vermiş durumda. Bizlerden de aracı hasar gören arkadaşlar var. Bel bu başlık altından birbirimize bu konuda yardımcı olabiliriz paylaşımlarımızla.

Tekrardan çok geçmiş olsun hepimize. Sevgiler saygılar arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi kurtarmışsın @İlhan Ben Levent teki iş yerindeydim, sabah trafik çok olur diye arabayı apartmanın açık garajında bırakmıştım :( 

Gece kızımı bir avm nin otoparkına bıraktım, yetersiz bir ışıkta kontrol ettiğimde tahmini 1000 TL civarında zarar var. Kaputta 5-6 ön çamurluklardan birinde elma düşmüş kadar büyük bir tane tavanda ve bagajda 4-5 er tane minimum ceviz maksimum elma düşmüş kadar boyutlarda göçük oluşmuş. Tabi çektirme ustası 15 değil 50 tane göçük var diyebilir. İşin kötüsü küçücük bir alanda 10 dan fazla arabanın camı patlamış oraya çekmişlerdi. Umarım diğer arkadaşlarda hasar yoktur. Seramik kaplamaya rağmen yine de bir araştırayım, belki çektirmenin bir yolu vardır. Hepimize geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, SweepeR :

İyi kurtarmışsın @İlhan Ben Levent teki iş yerindeydim, sabah trafik çok olur diye arabayı apartmanın açık garajında bırakmıştım :( 

Gece kızımı bir avm nin otoparkına bıraktım, yetersiz bir ışıkta kontrol ettiğimde tahmini 1000 TL civarında zarar var. Kaputta 5-6 ön çamurluklardan birinde elma düşmüş kadar büyük bir tane tavanda ve bagajda 4-5 er tane minimum ceviz maksimum elma düşmüş kadar boyutlarda göçük oluşmuş. Tabi çektirme ustası 15 değil 50 tane göçük var diyebilir. İşin kötüsü küçücük bir alanda 10 dan fazla arabanın camı patlamış oraya çekmişlerdi. Umarım diğer arkadaşlarda hasar yoktur. Seramik kaplamaya rağmen yine de bir araştırayım, belki çektirmenin bir yolu vardır. Hepimize geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Onur. Geçmiş zaman senin gibi RX-8 kullanan Özkan diye bir arkadaşımız vardı. Onunda başına gelmişti bu dolu hasarı. Yine eskilerden Rx-8 kullanıcısı Mustafa abi sayesinde bir yerde halletmişti sanırım.

Tekrar çok geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler. Camlara zarar gelmediğine şükrediyorum. O dolu ve yağmur içeri dolsaydı çok daha kötüsü olurdu.

Mustafa abi nin nick i neydi? PM den yazayım kendisine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, SweepeR :

Teşekkürler. Camlara zarar gelmediğine şükrediyorum. O dolu ve yağmur içeri dolsaydı çok daha kötüsü olurdu.

Mustafa abi nin nick i neydi? PM den yazayım kendisine.

Kendisi artık forumda değil, haliyle burdan ulaşman mümkün değil. Mtutun yazılarından biliyor olman lazım, RX ilze muazzam konuları vardır kendisinin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, SweepeR :

Gece kızımı bir avm nin otoparkına bıraktım, yetersiz bir ışıkta kontrol ettiğimde tahmini 1000 TL civarında zarar var

Geçmiş olsun Onur :( Dediğin gibi cam kırılsa hem akşam hem de gece çok sıkıntı olurdu.

@Fotifoti ben yumruk büyüklüğündekini gözümle gördüm. Şirkette bir arkadaşımızın da 2010 Mazda3 ünün ön camına bu büyüklükte bir dolu gelince patlatmış ama rezistans olduğu için dağılmamış.

Üzülecek çok şey var ama bu bir nebze daha üzdü beni. Çengelköy'deki tarihi çınar devrilmiş

http://www.milliyet.com.tr/tarih-cinar-firtinada-devrildi-gundem-2492498/

Aracına, evine zarar gelen tüm arkadaşlara geçmiş olsun ve Allah tekrar göstermesin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese geçmiş olsun. 

Haberi izledim içim burkuldu.çınar ağacını kesmek yerine vinçle düzeltip ve gerekli destek ile tekrar dikilemez miydi?

böyle bir yöntem yok mu acaba :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, SweepeR :

geçmiş olsun

burasıda cok fenaydı çatılar uçtu gozumuzun onnde sukur bı hasarımız yok herkese gecmıs olsun 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Seriatsu :

herkese geçmiş olsun. 

Haberi izledim içim burkuldu.çınar ağacını kesmek yerine vinçle düzeltip ve gerekli destek ile tekrar dikilemez miydi?

böyle bir yöntem yok mu acaba :(

"Tarihi çınarın dallarının kesilip yeniden yerine yerleştirileceği açıklandı." diyor haberde. Yani sadece kırılan zarar gören dallar kesilip yerine yerleştirilecekmiş. Tabii ne kadar dayanıklı olur bilemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Burak :

"Tarihi çınarın dallarının kesilip yeniden yerine yerleştirileceği açıklandı." diyor haberde. Yani sadece kırılan zarar gören dallar kesilip yerine yerleştirilecekmiş. Tabii ne kadar dayanıklı olur bilemedim.

En azından sevindirici bir haber geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim daha önce 2 kez gittiğim ve memnun kaldığım usta ile telefonda görüştüm. Şu an sadece randevu alıyoruz o da en erken 1,5 ay sonraya verebiliyorum dedi. Yarın göstermeyi düşünüyorum. Bakalım nasıl bir masraf çıkacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

inşallah dedikleri gibi olur.

takip edelim bir süre sonra bakalım yerinde olacak mı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle herkese geçmiş olsun. berbat bir durum olsa gerek. bu tarz dolu yağışı gerçekten arabayı mahvediyor.

türkiye'de bu tarz tamirlerde uzmanlaşma yavaş yavaş başlıyor gibi. eskiden macunla boyayı basıp gönderiyorlardı ama malum insanlar yok orada boya yok burada boya diye diye bu türden ustaların çıkmalarını  sağlamış olabilirler.

almanlar özellikle bu duruma çok alışkınlar ve oldukça ustalaşmışlar. "beulendoktor" dedikleri göçük doktorları işi çok temiz yapıyor.

burada biri kendine o kadar güveniyor ki bmw'yi eliyle yamultup tekrar düzeltiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle herkese geçmiş olsun. berbat bir durum olsa gerek. bu tarz dolu yağışı gerçekten arabayı mahvediyor.
türkiye'de bu tarz tamirlerde uzmanlaşma yavaş yavaş başlıyor gibi. eskiden macunla boyayı basıp gönderiyorlardı ama malum insanlar yok orada boya yok burada boya diye diye bu türden ustaların çıkmalarını  sağlamış olabilirler.
almanlar özellikle bu duruma çok alışkınlar ve oldukça ustalaşmışlar. "beulendoktor" dedikleri göçük doktorları işi çok temiz yapıyor.
burada biri kendine o kadar güveniyor ki bmw'yi eliyle yamultup tekrar düzeltiyor.

Eskisinden temiz oldu [emoji1] benim kapıyı tam düzeltemedik. Kapıya kapı uçtu rüzgardan. Ancak Elazığ'da olacak bir şeydi :)

d776eefa5ba8769cc32631b4e09febd4.jpg

Aynanın altındaki turuncu renk olmuş göçük dışında hepsi gitti. O da artık sırıtmıyor . Okan (Okkko)'nun eline sağlık :)

6d00016cf3d58221aa097339b0d695ec.jpg
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...