Jump to content

Arka Tampondaki İkinci Kamera Neden Var ?

Greeneyes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar biraz önce farkettim plakanin ustunde baska bir kamera lensi asagi sarkmisti. Kontrol ettim tampondaki lens aktif calisiyor. Sarkan lensin hic bir islevi yok gibi Iki tane lens neden var acaba yardımcı olursaniz sevinirim.

20170806_141744.jpg

20170806_141739.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, Greeneyes :

Arkadaslar biraz önce farkettim plakanin ustunde baska bir kamera lensi asagi sarkmisti. Kontrol ettim tampondaki lens aktif calisiyor. Sarkan lensin hic bir islevi yok gibi Iki tane lens neden var acaba yardımcı olursaniz sevinirim.

Çok basit..

Sizden önceki sahibi tampondaki kamera bozulunca, gidip yenisini almış. Bu sefer plakalığın üstüne değil, tampona montajını yaptırmış. Eskisini de söktürmemiş. Bu tampon üstündeki kameralar, oto yıkamacıların yüksek gayretlerinden ötürü genelde dağılıyor, parçalanıyor bir şekilde hasar görüyor. Söküp alabilirsiniz, hiç bir sakıncası yok..

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Greeneyes :

Ilhan hocam cok teşekkür ertim. Tahmin ettim emin olmak için sizlere danisayim dedim.

Rica ederim.

Benimde geçmiş zaman parçalandı. Yine aynı yere yani plakalığın üstüne taktırdım. Tamponu deldirme taraftarı değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...