Jump to content

2018 Volkswagen Jetta

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu yıl Polo ve Golf’ü de elden geçiren Volkswagen, Jetta’nın da değişme vakti geldiğini düşünerek baştan aşağı yenileme yoluna gitti. Meksika’da görüntülenen yeni Jetta, neredeyse eski kasadan hiçbir iz taşımıyor.

00e5b0ac4a71a8d5bff29426277e1a5f.jpg

81f2fd999389033303d961f52d377b62.jpg

ab0688d8f7e1fecb4c7adc40ff69ebfd.jpg

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön panjurdaki aşırı siyahın içinde kromaj logo olmamış,o kapı kolları nedir öyle? Pejo c-elysée' den mi aldınız?.Giriş sınıfında sac jant a kadar geriye gidilmeseymiş keşke.

3 fotoğraf ve ilk 3 eleştiri. Haydi buyrun cenaze namazına.

edit;

ön ve arka kapıların ütü izi mi desem ne desem bilemedim ama vurukmuş gibi duruyor.

Arka tamponda ki kesik nedir birde...

İnşallah Meksika ya has ucuzlatılmış şeklidir bu yeni jetta.

(Küçükken de sevmezdim bunu,iyice çirkinleşmiş.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bol bol makyajlamislar. Ama arac biraz ucubeye donmus. Hayret vw genelde bu kadar radikal degisim yapmazdi. Bu yuzden cok elestrilirdi. Ama bu pek olmamis gibi. Bu arada vw jettanin uretimini durdurma karari aldi diye bir haber okumustum. Octavia olarak devam edeceklerdi sanki. Acaba ben mi yanlis biliyorum? Belki meksika icin uretmis olabilirler bu kasayi. Ar-geyi ucuza getirmisler.:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arteon'a benzerse neyse de bu hali cık olmamış. Hele bi son halini görelim ona göre konuşuruz. Bence erken konuşmak için. Kasa değişikliği yapacağız derken saçmalamışlar gibi gözüküyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu deneme üretimi olan modelin resmidir. tasarımı kafanızda oluşturun fazla üstünde durmayın.. 

2-3 sene önce autoshow a gitmiştik ,  bi mazda mx5 vardı aynı böyle duruyordu...   bizde böyle heycanlanmıştık  bu nasıl tasarım , orası olmamış bu jant ne . burası olmamış vs.  nurkan bey bizzat kendisi söylemişti  bu arabaya bakmayın. ilk deneme modeli, zor bulduk getirdik die =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Ali :

ab0688d8f7e1fecb4c7adc40ff69ebfd.jpg

Siz buna yeni jetta demişsiniz de bu bildiğin egea yahu..

İnşallah sadece kasası benzer,egea gibi kusurlu çıkmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, vethekim :

Bol bol makyajlamislar. Ama arac biraz ucubeye donmus. Hayret vw genelde bu kadar radikal degisim yapmazdi. Bu yuzden cok elestrilirdi. Ama bu pek olmamis gibi. Bu arada vw jettanin uretimini durdurma karari aldi diye bir haber okumustum. Octavia olarak devam edeceklerdi sanki. Acaba ben mi yanlis biliyorum? Belki meksika icin uretmis olabilirler bu kasayi. Ar-geyi ucuza getirmisler.:rolleyes:

Eğer bu şekilde gelecekse bence eski modeli makyajlayıp sunsalardı daha iyi olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, Ömer626 :

Ben de aynısını diyecektim. Arka taraf tam olarak Egea olmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ömer626 :

48 dakika önce, Burak :

Ben de aynısını diyecektim. Arka taraf tam olarak Egea olmuş :)

önden egea 

arkadan super b 

yandan ön çamurluk bmw (ön kapıya kadar)

kapılar ve arka çamurluğu bir araca benzetemedim :) belki C-elysee olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merak etmeyin bu arabayı bu çirkinlikle hemde 6 ay sıra bekleyip alacak çok eksik akıllı var benim ülkemde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...