Jump to content

Geçiş Önceliği Kimindir ?

İlhan
 Paylaş

Geçiş Önceliği Kimindir ?  

16 oy

1. 1. Geçiş Önceliği Kimindir ?

• 1 - 2 - 3
      0
    • 1 - 3 -2
      1
    • 2 - 1 - 3
      1
    • 2 - 3 - 1
      13
    • 3 - 1 - 2
      1
    • 3 - 2 - 1
      0
    • Burası Türkiye, Burnunu Önce Sokan Geçer :D
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

2-3-1

2: mevcut tabela ile ana yolda olduğu icin

3: hem gecis üstünlüğü olan yolda hem de 1'in sağindan geliyor. ancak 2'yi beklemeli

1: garibim her ikisini de bekleyecek, eli mahkum. ters haç gibi ters üçgen var önünde. (ücgenin tersi düzü olur mu bilemedim şimdi)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Katil Balina :

2-3-1

2: mevcut tabela ile ana yolda olduğu icin

3: hem gecis üstünlüğü olan yolda hem de 1'in sağindan geliyor. ancak 2'yi beklemeli

1: garibim her ikisini de bekleyecek, eli mahkum. ters haç gibi ters üçgen var önünde. (ücgenin tersi düzü olur mu bilemedim şimdi)

evet, ben tabelaları fark etmemişim. acaba yolda da böyle miyim diyicem ama diilim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O resme bir yaya gecidi koysak her iki tarafa.  Birde tabela koysak elinde cantasi karsiya gecen cocuk resmi.  Numaralarinida  4 (1-2 arasi karsiya gecen) ve  5 (1-3 arasi karsiya gecen) yapsak.

1 nci soru hiz limiti kac olmalidir?

2 nci soru kullanim yada oncelik hakki nasil olmalidir?

3 ncu soru Turkiyede bu kural nasil isler?

Herkese basarilar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar sürücüsüz araçlar ise 231 doğru fakat önemli olan sürücülü oldukları durumdaki sıralama.

1. nolu hödük hiç durmadan sola doğru savrula savrula döner. 2.nolu normal sürücü olduğu yerde şaşkınlıkla apışıp kalır. 3 nolu sürücü 1. nolu sürücüye sövüp sayarak hızla kalkış yapıp, 2 nolu şoktaki sürücünün gözüne baka baka sola dönüşünü tamamlar :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...