Jump to content

Mazda 3 Sedan Modifiye Görüşmeleri

UtkuSaray
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba dostlar,

Projemi bilen az çok biliyor. Bugün Konya HYK Garage ile görüşmeleri başlattım. İlk aşamada ; 17'' Jant, Spor Yay, Ön-Arka Tampon, Tampon Lipleri, Spoiler gibi konuları ele aldık. Garage sahibi Mustafa Bey araştırmalara başladı. Maalesef Türkiye' de çok Mazda parçası bulunmadığından yurt dışı çalışacağız. 

Bu projem de kendi adıma ve tüm mazda ailesini temsil etmek için yola çıktım. Her zaman tavsiyelerinize açığım.  Sağlıcakla kalın O0UMT_5003.thumb.jpg.313e449e9b56ce275624b3edc09ae612.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BBS üretimi 18" 40. yıl rx8 jantı verelim :D Jantı kendi isteğinize göre modifiye edecek para artar üzerine. Tanesi 9.2 kg. Mazda alırım diye saklıyordum. Bu piyasada araba alıp satmak çok zor. Uzun süre aracıma bineceğim sanırım. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Burak :

Motorda herhangi bir değişiklik düşünüyor musun ?

Daha öncelerden söylediğim gibi sadece yazılım var şuan. Ama dış görünüşten sonra düşünebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, UtkuSaray :

Daha öncelerden söylediğim gibi sadece yazılım var şuan. Ama dış görünüşten sonra düşünebilirim

Ne tür bir yazılım ? Getirisi ne ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Burak :

Tamam o zaman araç dizel yani. Ben de benzinli diye düşündüm ilk nasıl bir yazılım diyorum :)

Benzinli araca da da yazılım yapılıyor diye biliyorum. Yaptırdığım yerde konusu geçmişti çünkü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, UtkuSaray :

Benzinli araca da da yazılım yapılıyor diye biliyorum. Yaptırdığım yerde konusu geçmişti çünkü

Turbo olmadığı için çok verim elde edilemiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben olsam 17 yerine 18 inç tercih ederdim,  advanti  ve könig'in modelleri güzeldir, hatta lastiklerim yeni olmasa o rx-8 jantlarina ben talip olacaktım ama önümüzdeki 2 sene benim için jant lastik işi mümkün gözükmüyor :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Firatkeskin :

Ben olsam 17 yerine 18 inç tercih ederdim,  advanti  ve könig'in modelleri güzeldir, hatta lastiklerim yeni olmasa o rx-8 jantlarina ben talip olacaktım ama önümüzdeki 2 sene benim için jant lastik işi mümkün gözükmüyor :rolleyes:

18" e Konya yollarinda binmek pek mümkün olmuyor hocam :)

Orjinal olarak Mazda 3 Body Kit i bulamaktayız. Aklınız da olursa arkadaşlar duyar görürseniz bana yönlendirebilir misiniz ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...