Jump to content

Mazda Erzurum servis

Gkhn.mzd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımın 90 bin bakımı için Erzurum yılmazlar yetkili servisini arayıp fiyat sordum, bana filtreler ve yağ değişimi için 720 ₺ fiyat söylediler. 720 ₺ arkadaşlar sadece filtre ve yağ değişecek. İstanbuldaki servisleri arayip sordum bana en fazla 500₺ olacağını söylediler,  bende bunun üzerine tekrar yilmazlar'ı arayıp neden bu kadar fiyat farkı oluyor dediğimde -biz farkli yağ kullanıyoruz o yüzden bizimki böyle diye bana cevap verdiler. Yani diyeceğim o ki arkadaşlar doğu tarafında Erzurum haricinde yetkili servis olmadığı için adamlar gelen müşteriyi sevip öyle gönderiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, M.E.G :

2. Nesilin bakım parça fiyatları 3. Nesilden fazla. Nelerin değişiceğine bakın bence. Parça fiyatları tüm mazda bayilerinde aynı. İşçilik olarak 150-160 tl alıyorlar.

Arada ilave Polen filtresi ve yağ marka değişikliği olsun, aradaki fiyat farkı doğar sanırım.

Bu Yılmazlardan Skoda'cılarda çok yaka silkiyor. Aynı firma .çatısı altında 2-3 markanın servisi var sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Arada ilave Polen filtresi ve yağ marka değişikliği olsun, aradaki fiyat farkı doğar sanırım.

Bu Yılmazlardan Skoda'cılarda çok yaka silkiyor. Aynı firma .çatısı altında 2-3 markanın servisi var sanırım.

Polen filtresi dahil İstanbul servisinde de. yilmazlarin bana verdiği cevap yağ markası degisik olabilirmiş. Ya zaten bı filtreler ve yağ değişecek sadece 720 ₺ nedir ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Gkhn.mzd :

yilmazlarin bana verdiği cevap yağ markası degisik olabilirmiş

O zaman ben Mazda Orijinal yağ istiyorum size Mazda Türkiye'nin verdiği onun fiyatını verin de o fark da kalksın ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, İlhan :

Skoda, kia, suzuki ve mazda' nın yetkili servisliğini yapıyorlar.

40 dakika önce, Burak :

O zaman ben Mazda Orijinal yağ istiyorum size Mazda Türkiye'nin verdiği onun fiyatını verin de o fark da kalksın ;) 

Mazda Dexelia yok abi. Ben bir kaç defa söyledim, getirtmiyorlar. 

Castrol professional kulanıyorlar. Litresi 60+kdv !!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, M.E.G :

Mazda Dexelia yok abi. Ben bir kaç defa söyledim, getirtmiyorlar. 

Castrol professional kulanıyorlar. Litresi 60+kdv !!!

O zaman bu da bir şikayet meselesi ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.08.2017 at 11:53, M.E.G :

Dışarıdan yağ getirmeyi de kabul etmiyorlar. Ya dexelia getirsinler ya da biz yağ götürelim :) 

En iyisi yetkili servise uğramamak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben haziranda 10.000 bakimina girdim. 580 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 720 çok bencede. Bu arada aracınızın plakası 25 değilse buda bir etken olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, mesut2323 :

Ben haziranda 10.000 bakimina girdim. 580 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 720 çok bencede. Bu arada aracınızın plakası 25 değilse buda bir etken olmuş olabilir.

Plaka sormadı soylemedim. Demekki plakayı ogrense üstüne 100 ₺ daha koyarlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hafta once erzurumdan trabzona gelirken yolda önce motor arıza ışığı ardindan da DPF yandı. Trabzonda servis rejenerasyon ve yağ-yağ filtresi değişimi önerdi. Fiyat 300 tl dedi. Erzurum bayinin sana verdigi fiyat çok bunun yanında. Ama yinede sormak lazım neler yapılacak diye. Belki başka şeyler vardır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, mesut2323 :

1 hafta once erzurumdan trabzona gelirken yolda önce motor arıza ışığı ardindan da DPF yandı. Trabzonda servis rejenerasyon ve yağ-yağ filtresi değişimi önerdi. Fiyat 300 tl dedi. Erzurum bayinin sana verdigi fiyat çok bunun yanında. Ama yinede sormak lazım neler yapılacak diye. Belki başka şeyler vardır. 

Yok hocam ben sordum ne yapılacak diye 

Filtrelerin değişimi ve yağ değişimi hepsi bu kadar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27.08.2017 at 15:25, mesut2323 :

Dün Mazda ya mail atmıştım bu konu ile ilgili mazda'dan gelen e mail aynen şu şekilde

"Konu hakkında yetkili servisimiz ile görüşme yapılmıştır. 

Kullandıkları yağlar arasında kalite farkı olduğundan dolayı ek iskonto ile 600 TL fiyat verilmesi uygundur.

Bilgilerinize sunarız."  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...