Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Kumandadan Farların Yanması

mavi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba aranıza yeni katıldım bende mazda3 2016 model aracım var ilk aldığımda kumandadan kapıları açtığımda arka stoklar ve kısa farlar yanıyor fakat suanda yanmıyor arkadaşım arabanın kapısı açıkken arabayı kurcalamış ondan sonra yanmamaya başladı.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Tşkler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl açılıyor ben ekrandan ayarları kurcalamış sıfırladım hatta servis ekranı yeni güncelleme yaptı ama olmadı onlarada söyledim onlarda yapamadı. Uzun zamanda getir cihaza bağlayalım dedi bana başından atmak için abuk subuk birşeyler söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba aranıza yeni katıldım bende mazda3 2016 model aracım var ilk aldığımda kumandadan kapıları açtığımda arka stoklar ve kısa farlar yanıyor fakat suanda yanmıyor arkadaşım arabanın kapısı açıkken arabayı kurcalamış ondan sonra yanmamaya başladı.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Tşkler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, mavi :

Tşkler 

hoşgeldiniz. muhtemelen far ayarını "auto" konuma getirmiştir arkadaşınız. auto modda "follow me home" vs çalışmıyor. farın açık modda olması lazım. 

açık modda olmasına rağmen açılmıyorsa ekrandan ayarlar kısmından kapatmıştır oradan açmanız gerek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Auto konumunda anahtarla dışarıdan kilit açarsanız sadece iç aydınlatma yanar. 

Park modu veya açık far konumunda bırakırsanız dışarıdan kilitle açınca farlar ve iç aydınlatma yanar :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...