Jump to content

2. Nesil Dizel Mazda 3 Yağ Önerisi

Mazda41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Abilerim Merhaba Bu bakımda shell 5 30 c3 ect kullandım nasıl yağdır bundan önceki kullandığım yağ motul 8100 fe x cleandi fakat Bosch car service gittim onlarda sadece Shell yağları vardı 200 TL ödedim 5 litrelik yağa. 

200 TL yağ 

180 tl hava yağ polen 

100 tl de işçilik aldılar fiyat sizce nasıl filtreler bosch kullandım 

Araç 4 litre yağ aldı kalan 1 litreyi küçük yağ bidonuna koyup bana verdiler yağın yapısı bozulur mu acaba ileri bakımda kullanabilir miyim? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Mazda41 :

Abilerim Merhaba Bu bakımda shell 5 30 c3 ect kullandım nasıl yağdır bundan önceki kullandığım yağ motul 8100 fe x cleandi fakat Bosch car service gittim onlarda sadece Shell yağları vardı 200 TL ödedim 5 litrelik yağa. 

200 TL yağ 

180 tl hava yağ polen 

100 tl de işçilik aldılar fiyat sizce nasıl filtreler bosch kullandım 

Araç 4 litre yağ aldı kalan 1 litreyi küçük yağ bidonuna koyup bana verdiler yağın yapısı bozulur mu acaba ileri bakımda kullanabilir miyim? 

Maliyet biraz fazla gibi 100 tl işçilik nedir, yağ değişimi yapanlar yağlarını filtrelerini sattıkları için işçilik almazlar genelliklikle yağın toplam tutarının yarısı kadar işçilik almış adam. ???  😡

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, NoooFearrrr :

Maliyet biraz fazla gibi 100 tl işçilik nedir, yağ değişimi yapanlar yağlarını filtrelerini sattıkları için işçilik almazlar genelliklikle yağın toplam tutarının yarısı kadar işçilik almış adam. ???  😡

Maalesef artık 100 tl aşağısı değişen yok yetkili servis polen filtresine 205 tl istedi abi aklımı oynattım 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhabalar,

Aracım başlıktaki gibi ve şuan 98.000Km'de. Mersin'de ikamet ediyorum ve buralar aşırı derecede sıcak. Gelecek hafta ortalama 3 bin km uzun yol yapacağım. Öncelikle bakım yaptırmak istiyorum fakat hangi marka yağ kullanmalıyım öneriniz var mı? Yağ seçici Motul x-clean efe 5w30 önerdi. Konu açmadan önce araştırma yaptım fakat bulunduğum şehirin aşırı sıcaklığı ve yapacağım km dolayısıyla yardımlarınıza ihtiyaç duydum. Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, MarinaVista :

Merhabalar,

Aracım başlıktaki gibi ve şuan 98.000Km'de. Mersin'de ikamet ediyorum ve buralar aşırı derecede sıcak. Gelecek hafta ortalama 3 bin km uzun yol yapacağım. Öncelikle bakım yaptırmak istiyorum fakat hangi marka yağ kullanmalıyım öneriniz var mı? Yağ seçici Motul x-clean efe 5w30 önerdi. Konu açmadan önce araştırma yaptım fakat bulunduğum şehirin aşırı sıcaklığı ve yapacağım km dolayısıyla yardımlarınıza ihtiyaç duydum. Saygılar

daha önce de açılmış bir konuyla birleştirdim konunuzu. yukarıda da arkadaşların belirttiği gibi 5w30 kullanılmış genelde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...