Jump to content

Mazda RX-8 için AUX Modülü

uguromer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

http://www.ebay.com/itm/262953898434

şu linkte ki gibi bir aux modülü arıyorum bizim araçla uygun olan buymuş galiba Türkiye de bildiğiniz bir yer var mı veya elinde olan kimse var mı saatlerdir bir şey bulamadım araştırıyorum.

Not : Bu arada sadece aux yeterli usb vb. şeyler istemiyorum araca monitör geri görüş kamerası vs alacağım monitörün sd ve usb kartını kullanmam bana yeterli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kablolar s1 lerde çalışıyor. Bunların daha gelişmişi sd kartlı usb li olanlar s1 de çalışmaz s2(r3) lerde çalışır. Büyük bir meblağ değil. Elinizden iş gelir teybi sökerim takarım derseniz denemeye değer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, aracım 2007 model s2 yani.

2006 ve üstü bu şekildeymiş mesele şu ben Türkiye de fazla kalmayacağım bunu buralarda bulabilirmiyiz ? paypal dan dolayı da alış veirş yapamıyorum ebay dan bu satıcıdan

Diğer hususta da elektrikçi vs arkadaşlar var videolarını da izledim kolay görünüyor amacım araç içi usb&sd kartılı bi monitör alıp hem müzikleri oradan çalmak hemde geri görüş kamerasını araçta aktif etmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

s1 2005 e kadar s2 2009 a kadar olanlar diye biliyordum evet çalışırsa güzel olur da bulmamız lazım önce tabi.

Teşekkürler bilgi için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MP3  S1'de eksikliğini hissettiğim yegane şeydir. S1 CD-Çaların mp3 destekli versiyonunu çıkarsalar hemen alır takardım, ancak Mazda hiç öyle birşey çıkarmadı : (

Bahsettiğin AUX - Jack kablosu pratik fakat kullanışsız cunku MP3'leri sadece ona bağlı cihazdan değiştirebiliyorsun. Ve o cihaz da muhtemelen torpidoda duracak ve pilli olacak.

Onun yerine şu cihazı almayı düşünüyorum:

https://www.aliexpress.com/item/USB-SD-SDHC-MP3-AUX-In-Wechsler-CD-Adapter-Mazda-2-3-5-6-323-626/1239438485.html

4bOD6Y.jpg

Bu cihaz gücünü soketten alıyor ve içine taktığın SD'deki MP3 leri orjinal CD çalar üzerinden değiştirebiliyorsun, yani gayet konforlu. Tek dezavantajı, bu cihazı takınca normal CD değiştiriciyi kullanamıyorsun cunku CD degistirici soketini kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Revivo73 :

MP3  S1'de eksikliğini hissettiğim yegane şeydir. S1 CD-Çaların mp3 destekli versiyonunu çıkarsalar hemen alır takardım, ancak Mazda hiç öyle birşey çıkarmadı : (

Bahsettiğin AUX - Jack kablosu pratik fakat kullanışsız cunku MP3'leri sadece ona bağlı cihazdan değiştirebiliyorsun. Ve o cihaz da muhtemelen torpidoda duracak ve pilli olacak.

Onun yerine şu cihazı almayı düşünüyorum:

https://www.aliexpress.com/item/USB-SD-SDHC-MP3-AUX-In-Wechsler-CD-Adapter-Mazda-2-3-5-6-323-626/1239438485.html

4bOD6Y.jpg

Bu cihaz gücünü soketten alıyor ve içine taktığın SD'deki MP3 leri orjinal CD çalar üzerinden değiştirebiliyorsun, yani gayet konforlu. Tek dezavantajı, bu cihazı takınca normal CD değiştiriciyi kullanamıyorsun cunku CD degistirici soketini kullanıyor.

Hocam ben araca araç içi 9,5" monitör alacağım ve o monitörün tv özelliği, mp3 çalar usb&sdcard gibi özellikleri var aux çıkışı ile araca bağlayacağım ve müzikleri de vs araç içi hoperlörden çıkaracağım bu şekilde yoksa türkiye de var o aletler 500 tl civarında n11 de falan bulabilirsiniz. Bana o yüzden sadece aux lazım.

Ek olarak bildiğim kadarıyla bir şeye mani olmadan yapabiliyoruz cd ye basınca ex olarak çalıyor tekrar basınca cd ye geçiyor galiba ekstra girişi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spor araca monitör gitmez. Yani ben olsam takmazdım. Benim aracın ön camında vantuzlu cep tel tutucu bile yok cunku cebi orta konsoldaki yana açılan kapak içine yerleştirip kapağını kapatıyorum ve görüşmeler için de Bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Spor araçta ortalıkta hareket eden ağır hiçbirşey olmamalı. Orta havalandırma panellerine parfüm tutucu falan dahi koymam. Dikiz aynasında sallanan maskot, direksiyonun solundaki kola asılı yağ bakım kartı ve kontak anahtarına bağlı tutma ipi dahi yoktur : ) Benim araçta bulunan tek aksesuar kapı yuvasına sıkıştırdığım katlanabilir şemsiyedir.

Linkini verdiğim cihazda Bluetooth özelliği var, yani cep telefonunda film veya müzik dinleyeceğin zaman ona BT bağlantısı yaparak araç hoparlöründen ses alma imkanı da sağlıyor. O cihazı aldığımda torpido içine iki tarafı yapışkan otomobil silikonuyla yapıştırır kullanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Revivo73 :

Spor araca monitör gitmez. Yani ben olsam takmazdım. Benim aracın ön camında vantuzlu cep tel tutucu bile yok cunku cebi orta konsoldaki yana açılan kapak içine yerleştirip kapağını kapatıyorum ve görüşmeler için de Bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Spor araçta ortalıkta hareket eden ağır hiçbirşey olmamalı. Orta havalandırma panellerine parfüm tutucu falan dahi koymam. Dikiz aynasında sallanan maskot, direksiyonun solundaki kola asılı yağ bakım kartı ve kontak anahtarına bağlı tutma ipi dahi yoktur : ) Benim araçta bulunan tek aksesuar kapı yuvasına sıkıştırdığım katlanabilir şemsiyedir.

Linkini verdiğim cihazda Bluetooth özelliği var, yani cep telefonunda film veya müzik dinleyeceğin zaman ona BT bağlantısı yaparak araç hoparlöründen ses alma imkanı da sağlıyor. O cihazı aldığımda torpido içine iki tarafı yapışkan otomobil silikonuyla yapıştırır kullanırım.

Tabi bunlar sizin görüşünüz benim aracın aynasına asılı kocaman bir tesbih ve vitese geçirdiğim 3-4 teshibi saymazsak bendeki de sade :)) Monitör almayı düşünüyorum araca daha güzel bi hava katacağı için ve sürekli günlük olarak kullandığım için bana çok uyuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynadaki kocaman tesbih ve viteste 3-4 tesbih gerçekten mi, şaka olarak mı söyledin?

RX-8'i öyle günlük veya çok sık kullanmıyorum. İş amaçlı olarak dolmuş otobüs veya metro yazın da motosiklet. RX-8'i genelde geceleri keyfi olarak veya misafirliğe gelen arkadaşı eve bırakmak için çıkarıyorum. Hava yağmurlu ve gündüz ise ihtiyac halinde bile çıkarmıyorum, cunku yollarda kamyon minivan vs arkasından çamur yemekten  nefret ederim (önceki araçlarımla da) Araç  iki senedir yağmur yüzü görmedi  : )

Onun dışında araçta video veya navigasyon vs. için ön cama vantuzlu bir aparat alıp cep telimi koyardım. Benim cep 5.7 inch, monitörün yerini tutabilir. illa ki monitör kullanmam gerekseydi, @SweepeR 'ın bahsettiği şu monitörden bulmaya calışırdım, fakat o S1'e uyar mı o da belli değil.

okDRWm.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Revivo73 :

Aynadaki kocaman tesbih ve viteste 3-4 tesbih gerçekten mi, şaka olarak mı söyledin?

RX-8'i öyle günlük veya çok sık kullanmıyorum. İş amaçlı olarak dolmuş otobüs veya metro yazın da motosiklet. RX-8'i genelde geceleri keyfi olarak veya misafirliğe gelen arkadaşı eve bırakmak için çıkarıyorum. Hava yağmurlu ve gündüz ise ihtiyac halinde bile çıkarmıyorum, cunku yollarda kamyon minivan vs arkasından çamur yemekten  nefret ederim (önceki araçlarımla da) Araç  iki senedir yağmur yüzü görmedi  : )

Onun dışında araçta video veya navigasyon vs. için ön cama vantuzlu bir aparat alıp cep telimi koyardım. Benim cep 5.7 inch, monitörün yerini tutabilir. illa ki monitör kullanmam gerekseydi, @SweepeR 'ın bahsettiği şu monitörden bulmaya calışırdım, fakat o S1'e uyar mı o da belli değil.

okDRWm.jpg

Şaka yapmadım gerçekten öyle :) Dışarı çıkacağım zaman fotoğraf çekip atarım. Zamanım kısıtı kıbrısa gideceğim o yüzden monitör düşünüyorum araç 2007 olduğu için göğüsün orta alanı da boş şuan oraya gayet güzel gider tek kafam da ki soru işareti kablolar kablo estetiği bozacaktır onuda elektrikci ile istişare edip en aza indirmeye çalışacağım görüntü bozulmasın diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Karsiyakaliozi :

Para önemli deyil derseniz parrot bluetooth kitler var tel usb bağlanabilen en iyi çözüm olur .

http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/mazda-orjinal-teybine-usb-aux-modul-P200673255

şu ürünü aldım bi aksilik olmazsa çarşamba elimde olacak, takma videolarını izledim kendim takmaya çalışacağım baktım yapamayacağım elektrikçi arkadaşa taktıracağım eğer çalışırsa aux ona göre de monitör alacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürünün fiyatı sürpriz. Sonuçta AUX soketi - 3.5 jak dönüştürme kablosu ve 149TL Kalan son ürün olduğu için fiyatı uçurmuş olabilirler. ebay'de aynı ürün $6 falandı. ebay'in Türkiye'de yasaklanması pek iyi olmayacak gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, uguromer :

http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/mazda-orjinal-teybine-usb-aux-modul-P200673255

şu ürünü aldım bi aksilik olmazsa çarşamba elimde olacak, takma videolarını izledim kendim takmaya çalışacağım baktım yapamayacağım elektrikçi arkadaşa taktıracağım eğer çalışırsa aux ona göre de monitör alacağım

Umarım sorun çıkartmaz, zira bu cihazın bağlanabileceği tek yer cd changer ın soketi gibi görünüyor. Bu durumda changer ın iptal olacak. Daha önceki konuları taratırsan benim konuyu çok araştırdığımı göreceksin, teybin versiyonu bu konuda çok etkili oluyor. Benim versiyon olan 10.01 de maalesef bu tür hiçbir cihaz çalışmıyordu, sonra 607- Euro luk alman bir satıcı da buldum. O da kendisi imal ettiğinden uzun sürede yapıyordu. Sonra o da 10.01 de sıkıntı çıkardı gibi bir şey yazdı. Ben de peşini bıraktım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, SweepeR :

Umarım sorun çıkartmaz, zira bu cihazın bağlanabileceği tek yer cd changer ın soketi gibi görünüyor. Bu durumda changer ın iptal olacak. Daha önceki konuları taratırsan benim konuyu çok araştırdığımı göreceksin, teybin versiyonu bu konuda çok etkili oluyor. Benim versiyon olan 10.01 de maalesef bu tür hiçbir cihaz çalışmıyordu, sonra 607- Euro luk alman bir satıcı da buldum. O da kendisi imal ettiğinden uzun sürede yapıyordu. Sonra o da 10.01 de sıkıntı çıkardı gibi bir şey yazdı. Ben de peşini bıraktım.

Yapmayın ya benim de versiyon 10.01 ben satıcıya yazdım çalışmazsa gönderirim diye anlaştık sıkıntı çıkarmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, uguromer :

Yapmayın ya benim de versiyon 10.01 ben satıcıya yazdım çalışmazsa gönderirim diye anlaştık sıkıntı çıkarmazsa.

peki hangi girişe takılıyor? cd changer mı? Eğer arkada başka bir giriş varsa (mesela MD girişi veya Tape girişi) o zaman satıcıyla bağınızı koparmayın, bana da bir tane getirtelim :)

Edit: Ben de yazayım satıcıya :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, SweepeR :

peki hangi girişe takılıyor? cd changer mı? Eğer arkada başka bir giriş varsa (mesela MD girişi veya Tape girişi) o zaman satıcıyla bağınızı koparmayın, bana da bir tane getirtelim :)

Edit: Ben de yazayım satıcıya :) 

Bende sordum şimdi inşAllah çalışır :) araç içi monitöre taktım çünkü çalışsın ki onu alayım auxdan ses vereyim hoperlörlere :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...