Jump to content

Mazda Cx-3 Yedek Anahtar

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Benim cimcime arabanın yedek anahtarını kaybolmasın diye bir yere saklamış. Hanımla aramadığımız yer kalmadı anahtarı bulamadık. Çocuk da hatırlamıyor her yolu denedim anahtarı getir seni parka götürecem dedim çikolata alacam dedim baba hatırlamıyorum diyor üstüne varınca da korkuyor, bir anahtar için de çocuğun özgüvenini kırmak istemiyorum. sorum şu bu anahtar ne kadar dır. eureko kasko kullanıyorum yedek anahtar klozu var. kaybolma çalınma vs durumda araç kilit sistemi alarm sistemi yedek anahtar vs yılda 1500 tl kapsam altına alınmış. Bu anahtarı çıkarmalı mıyım. Araç bir şekilde çalınırsa kasko yedek anahtarı isterse ben yok deyince ödeme yapmama durumu olur mu. anahtarı kaskodan yaptırsam 3. basamak indirim alıyorum yani 450 tl ye kasko yaptırdım o hakkım yanarsa en az 1000 tl olur aradaki 550 tl ye anahtar yaptırılır mı _?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne şirin bir çocukmuş : ) CX-3 anahtarı 2006 Mazda 3 anahtarı gibiyse ve   elinzde 1 orjinal anahtar varsa, yedek anahtarı kendiniz ebay'da $20'den satılan sustalı kısım (immobilizer çipini barındırır) ve uzaktan kumanda (amerikada yaygın olarak fob deniliyor) (http://www.ebay.com/itm/Car-Flip-Key-Entry-Remote-Fob-Transmitter-Transponder-Chip-63-For-Mazda-SKE12501-/291841277017) alarak kendiniz aracın beynine tanıtabilirsiniz.

daha ayrıntılı bilgi için geçen Temmuzdaki gönderi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O tür anahtarları bilmiyorum ebay'de CX-3 key olarak bakınca $8'e de var $150'ye de. $8'lik olan, 2013 Mazda 3'ün $8'lik (veya 2006 M3'ün $20'lik) anahtarı gibi kullanıcı tarafından programlanabilir mi o konuda  birşey diyemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elinizde 1 tane varsa kopyalayabilyorlar. Mazda da olup olmayacagini bilmiyorum. Intermetten arac anahtari kopyalama diye aratip 1-2 yeri arayip sorun isterseniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise gidin. Kaskodan yeni anahtar yaptırın. Ardından eski anahtar ve kumandayı pasifleştirtin serviste. Yani arabayı açmasın ve çalıştırmasın. Servisten de bunu kapanış formuna yazmalarını isteyin. Aracınız çalınırsa kayıp anahtarın bu iş için kullanılamayacağını ispatlamış olursunuz. Bu arada eski anahtarı bulursanız servise gidip onu da araca tekrar bağlayabilirsiniz...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, mazdago :

peki 1500 lira teminat altında kaskodan iki anahtar 1500 e çıkar mı _?

2 tane çıkar da, Size elinizde kalan yedeğin yanına bir tane yetiyor. 2. yedeğe gerek yok sanırım... toplam 2 olsa elinizde yeter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...