Jump to content

Alınık 16 inç jant

Katil Balina

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar elinde orijinal ya da iyi durumda iyi marka 16 inç jantı olan varsa alıcısıyım. uygun fiyatlı bir şey bulamazsam mazda'nın orjinal 16 inç jantların tanesi 412 tl. onları almayı düşünüyorum. böylece iki orjinal jant ve lastik setim olmuş olur. 

jantları 205/60/r16 lastik alarak kışın kullanmayı düşünüyorum. bendeki 18 inçlik jantlar da hırpalanmamış olur. 

bu arada ikinci ya da birinci nesil jantlar üçüncü nesile uygun mu? öyleyse en azından orjinal bulması daha kolay olabilir.

ankara'da elden olursa da nefis olur. 

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar ;

Bende Mazda 3 Skyactive 1.5 G - Refleks kullanıcısıyım. Aracımda 2016 nisan ayı trafiğe çıkışlı olup donanım olarak 16 jant ve lastik bulunmaktadır. Aracım ise 14000 km' de dir. Donanım olarak power ve power sense modellerinin üzerinde bulunan temiz 18'' jantlardan arıyorum kısa vadede bulabilirsem benim jantları verebilirim size. Benim jantlarda daha çizik bile yok lastiklerde çok iyi durumda.

SAYGILARIMLA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, nanotek87 :

Merhabalar ;

Bende Mazda 3 Skyactive 1.5 G - Refleks kullanıcısıyım. Aracımda 2016 nisan ayı trafiğe çıkışlı olup donanım olarak 16 jant ve lastik bulunmaktadır. Aracım ise 14000 km' de dir. Donanım olarak power ve power sense modellerinin üzerinde bulunan temiz 18'' jantlardan arıyorum kısa vadede bulabilirsem benim jantları verebilirim size. Benim jantlarda daha çizik bile yok lastiklerde çok iyi durumda.

SAYGILARIMLA

tam olarak aradığım sizin aracınızın üzerindeki jantlar.  eğer satmaya karar verirseniz alıcısıyım. lastikleriniz muhtemelen yazlık. ben 16 inçlikleri kışlık olarak kullanmayı düşünüyorum. üzerindekiler kışlıksa kışlıklarla birlikte de alabilirim. bunun için bir fiyat belirleyip haber verirseniz sevinirim.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasan hocam kesinlikle çok doğru bir karar almışsın. Kışlık lastiklerde 16" çok daha iyi bir performans gösterir. Birde dediğin gibi yazlık-kışlık lastik sök-tak lastikçiler hem lastiğin hem jantın canını okuyabiliyor. Eğer saklama muhafaza yerin varsa süper olur senin için orijinal jantlı kışlık lastik. Umarım bütçene uygun bulabilirsin bir jant.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.09.2017 at 08:01, İlhan :

Hasan hocam kesinlikle çok doğru bir karar almışsın. Kışlık lastiklerde 16" çok daha iyi bir performans gösterir. Birde dediğin gibi yazlık-kışlık lastik sök-tak lastikçiler hem lastiğin hem jantın canını okuyabiliyor. Eğer saklama muhafaza yerin varsa süper olur senin için orijinal jantlı kışlık lastik. Umarım bütçene uygun bulabilirsin bir jant.

teşekkürler hocam. 

talep hala geçerli. sadece lastik, jant ya da ikisi birden fark etmez. her türlü kombinasyonun alıcısıyım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

merhaba,

kışlık lastik için ben de aynı şeyleri düşünüyorum. michelinlimate çabuk eridi ve yaz-kış performansı hiç değil. yazın yazlık kışın kışlık kullanmak için arıyorum ancak işin içine sensör de giriyor. normal jant alıp sensör lambasının yanması sinir edeceği için orijinal gözetliyorum gelecek sene için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, garfield :

merhaba,

kışlık lastik için ben de aynı şeyleri düşünüyorum. michelinlimate çabuk eridi ve yaz-kış performansı hiç değil. yazın yazlık kışın kışlık kullanmak için arıyorum ancak işin içine sensör de giriyor. normal jant alıp sensör lambasının yanması sinir edeceği için orijinal gözetliyorum gelecek sene için.

2. nesilde sensör işi sıkıntılı galiba tam olarak bilmiyorum. aslında 3. nesilde durum ne nasıl ayarlıyor onu da bilmiyorum. 

ama 3200 tl 18 inç bir set lastiğe vermek yerine orjinal jantı 1600 tl'ye alıp 1000-1200 tl'ye de düzgün 16" lastik alınırsa çok daha efektif olur. zaten kışın fıtı fıtı kullanıyoruz aracı. hem sök tak rahat  olur hem de ne jantlar ne de lastikler hırpalanır.

zaten mazda 3'e 18" jant takan kafaya şaşarım. bu ne tafra arkadaşım sen c sınıfı bir arabasın. yamulmuyorsam giriş seviyesi bmw 5 seris bile 17 inçle geliyor!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06.09.2017 at 23:15, nanotek87 :

Merhabalar ;

SAYGILARIMLA

18" rx8 40. yıl jantları duruyor. 2016 üretimi briston potenza 235 40 18 lastiklerle takım olarak verebilirim. Jantlar orijinal mazda olup bbs üretimi 9.2 kg mükemmel jantlardır. Düşünürseniz görüşelim. 

Jantlar bunlar:

rx8.thumb.jpg.74f17a0dddf781282dca3d96df46b50f.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün serviste 16" inç jantları 1680  tl yerine kücük bir indirimle (%5 ve ek olarak akıl tutulmasıyla) 1590 küsür tl'ye alacakken ustanın da tavsiyesiyle kış indirimini beklemeye karar verdim. bu hususta @İlhan hocam da uyarmıştı ama işte kafaya koyunca bi şaşırma geliyor ve bir an önce halledesi geliyor insanın. jantları alsam oradan hemen lastik almaya gidecektim ama olmadı:))

neyse efenim indirim de büyük ihtimalle olacakmış ama kesin bir tarih haliyle vermediler. bi şekilde duyarız. olmazsa plandan devam. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...