Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Arka Reflektör

ediz07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ledli reflokter montaji sikinti degilde omurleri sans faktorude var biraz isin icinde kisa oluyor bu sefer biri yaniyor digeri yanmiyor cirkin duruyor sizin yerinizde olsam orjinal yani isiksiz taktirirdim 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Mazda41 :

Ledli reflokter montaji sikinti degilde omurleri sans faktorude var biraz isin icinde kisa oluyor bu sefer biri yaniyor digeri yanmiyor cirkin duruyor sizin yerinizde olsam orjinal yani isiksiz taktirirdim 

+1

Kesinlikle katılıyor ve ilave ediyorum.

Bende 2.nesil aracıma Led reflektör yaptıranlardanım. 1,5 yılı devirdi şu ana kadar bir şey yok. Ama eş zamanlı forumda yaptırdığımız diğer arkadaşımın aracında yanmayan ledler mevcut..

Oto yıkama esnasında tabancayı oraya yakın ve uzun süreli tutturmamak lazım ! 

Montaj esnasında ekstra izolasyon sağlayacak bir takım malzemelerle belki su bir nebze olsun belki kesilebilir..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

+1

Kesinlikle katılıyor ve ilave ediyorum.

Bende 2.nesil aracıma Led reflektör yaptıranlardanım. 1,5 yılı devirdi şu ana kadar bir şey yok. Ama eş zamanlı forumda yaptırdığımız diğer arkadaşımın aracında yanmayan ledler mevcut..

Oto yıkama esnasında tabancayı oraya yakın ve uzun süreli tutturmamak lazım ! 

Montaj esnasında ekstra izolasyon sağlayacak bir takım malzemelerle belki su bir nebze olsun belki kesilebilir..

Ledli ile ledsiz arasında çok fiyat farkı yok aslında ledli alıp ledleri patlayıncaya kadar kullansam kotu olunca da kablosunu keserim diye düşünüyorum. Su işi farklı ama su içine girip buhar yapıyor ve kötü gözüküyorsa en iyisi orjinal almak lazım o zaman

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, celalkamil :

Bence orjinal olanı daha iyi duracaktır.

Orjinal olandan aldım çiftli satıyorlardı sağ taraftan lazım olan olursa fazladan elimde olacak inş:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

59eb69f825856_WhatsAppImage2017-10-21at18_38_18.thumb.jpeg.a5aa8e01d96183b6721d744b958dcf65.jpeg

Cinden malzeme geldi kaliteli yapmışlar. Sag reflektör lazım olan varsa fazla bende. Bir kac gun montajı ile ugrastım ama tamponu sokmeden takamıyacam arkasında bir vida var tam tampon bariyerine geliyor ve vida sökülmek için alan kalmıyor nerdeyse. Musait bir ara arka tamponu sökecem galiba>:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Diyorum sana kırarak çıkar vida tutan yuvayı. Bir tane kerpetenle çekiver o vidayı hocam. Tırnaklar zaten rahatça tutuyor reflektörleri.

Eğer tamponu sökmek için stoplar da sökülecekse uzun iş değmez.

Bende de öyleydi, tamponu sökmek sıkıntı olduğu için kırılan reflektörü zorlayarak çıkardılar, arkadan  da vidayı çıkardılar. Takarken zaten reflektörün tırnakla sıkıca tutuyor, ama garanti olsun diye vida yerine mastik sıkıldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, Mutlu Tekir :

Diyorum sana kırarak çıkar vida tutan yuvayı. Bir tane kerpetenle çekiver o vidayı hocam. Tırnaklar zaten rahatça tutuyor reflektörleri.

Eğer tamponu sökmek için stoplar da sökülecekse uzun iş değmez.

Bende de öyleydi, tamponu sökmek sıkıntı olduğu için kırılan reflektörü zorlayarak çıkardılar, arkadan  da vidayı çıkardılar. Takarken zaten reflektörün tırnakla sıkıca tutuyor, ama garanti olsun diye vida yerine mastik sıkıldı.

Birlikte bir gün kırıp takalım hocam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, ediz07 :

Birlikte bir gün kırıp takalım hocam :D

2 dk lık iş pzt halledelim. :D mastik de getir ama garanti olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...