Jump to content

Mazda Navigasyon Sistemi SD Kartı (Garantili)

ozkanszn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5 dakika önce, TylerDurden :

Ebay'da bazı satıcılar kredi kartı kabul etmiyor, yoksa daha uyguna da bulmak mümkün. Bu satıcı kredi kartı kabul ettiği için bundan siparişi geçtim, PTT aracılığıyla gümrüğe takılmadan geldi.

Tekrar belirteyim Navteq'i kimseye tavsiye etmiyorum, Türkiye konumunda bence çok başarısız.

sanırım kartta yüklü olan haritadan dolayı bi sorun sizinki, benim kullandığımda navteq gayet başarılı. birde şöyle bir ayrıtı var kart üzerinde yazan EZ1E ve EZ1F olarak iki kod var. benim kullandığım kart EZ1E sizin ilanını attığınız likteki kart EZ1F kodunda bundan dolayı bir değişiklik oluyor olabilir. tomtom hakkında hiç bilgim yok o ne derece başarılı merak ediyorum doğrusu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Son harita güncellemesinde dahi  (2017-Eylül) 3. köprü yok, yolda giderken kendinizi bir anda ters şeritten gidiyor gösterirken geri dön uyarılarıyla karşı karşıya bulabiliyorsunuz. Sola dön uyarısı veriyor ama dön dediği yerden dönüş yapmak imkansız muhtemelen aylar önce oradaki çıkış kapatılmış. 
Bunun gibi bir sürü sorun mevcut. Sebebi ise haritanın hiç de güncel olmayışı. Diğer ülkeleri bilmiyorum ama TR haritası bence başarısız, Here We Go (ücretsiz ve Offline çalışma imkanı da veriyor) veya iGO (ücretli) olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
13.10.2017 at 10:47, Damlacan :

Ben EBay' dan 39 € aldım Navigasyon Sd kartı, sorunsuz çalıştı...

Merhaba, 

Memnun musunuz karttan? Bir de satın aldığınız linki paylaşır mısınız? 

Teşekkürler 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, msuleme :

Merhaba, 

Teşekkürler 

Merhaba,

Benim aldığım ürün kapalı şimdi ama aynı satıcının linki aşağıda;
https://www.ebay.com/itm/Mazda-Connect-SD-Karte-LATEST-2018-Map-Europa-Turkei-Russland-2-3-6-CX-3-5-MX-5/263429644036?hash=item3d55a15f04:g:rqEAAOSwyTdarjnE
Ben pek kullanmadım navigasyonu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, TylerDurden :

Merhaba,

Benim aldığım ürün kapalı şimdi ama aynı satıcının linki aşağıda;
https://www.ebay.com/itm/Mazda-Connect-SD-Karte-LATEST-2018-Map-Europa-Turkei-Russland-2-3-6-CX-3-5-MX-5/263429644036?hash=item3d55a15f04:g:rqEAAOSwyTdarjnE
Ben pek kullanmadım navigasyonu.

Teşekkürler, aslında ben de çok kullanacağımız sanmıyorum ama aktif sürüş ekranında nasıl görünecek merak ediyorum, bu merak için 50€ verilir mi şüpheli tabi. :)

En azından sorunsuz çalıştı ama sanırım değil mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, msuleme :

Teşekkürler, aslında ben de çok kullanacağımız sanmıyorum ama aktif sürüş ekranında nasıl görünecek merak ediyorum, bu merak için 50€ verilir mi şüpheli tabi. :)

En azından sorunsuz çalıştı ama sanırım değil mi? 

Çalışmasında ve güncellemesinde bir sorun yaşamadım , aktif edildikten sonra 3 yıl ücretsiz güncelleme alıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.05.2018 at 14:49, msuleme :

Merhaba, 

Teşekkürler 

Bende sorunsuz çalışıyor.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Damlacan :

Bende sorunsuz çalışıyor.... 

Merhaba,

ebay da 40 $ civarın satanlar var ancak parça numarası BJM7 66 EZ1F . Son sürümün ise BJM7 66 EZ1L olduğunu öğrendim. Sonu F olanı alsak bunu Mazda Toolbox ile sonu L olan sürüme yükseltebiliyor muyuz? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Merhaba,

Ben aynı arkadaştan alım yaptım. Bir problem yaşamadım, kart düzgün çalışıyor. 

Sadece bazen HUD da garip uyarılar alıyorum, kartla ilgili olabilir mi bilgim yok tabi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi ara ben de heves ettim o zaman dolar coşmamışken 500-600'e satılıyordu galiba. hatta forumada da  satan olmustu. simdiki kur icin fiyat iyi gibi. ankarada olmam avantajdi. olmazsa ödeme yapmazdım ama dışarıdan alıp uygulayınca olmazsa durum ne olur bilmiyorum çünkü kart bildigim kadariyla tek kullanımlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, kadirgündüz :

Üzerine az daha koyduğunuzda Carplay ve Android Auto özelliğine sahip oluyorsunuz. Ömür boyu navigasyon derdi bitiyor. Hem de bi ton özellik. Canlı trafik vs. Kart devri artık bitti. 10 tl vermek bile zarar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhabalar birşey sorabilir miyim navi kartını takınca arkadaşlar yol işaretlerini tanıma aktive oluyor demişler fakat bildiğim kadarıyla onun sensörü 2017 makyajlı kasalarda vardı galiba. Hud da gösterilen bilgiler haritanın hız sınırları mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar merhaba. Ben bu kartı özkan bey den aldım 1 yıl daha güncelleme tarihi var iken. Aralık 2019 daki güncellemeden sonra güncelleme süresi dolmuştur yazmıştı. Hala daha yazıyor. Ama kart kullanım süresi sol altta nisan 2021 olarak gözüküyor. Neden olur bu ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...