Jump to content

Protesto için 4. BMW'yi de yaktı!

Revivo73
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

65 yaşındaki İtalyan işadamı 2008'de €120bine yeni aldığı  BMW'de çıkan şanzuman ağırlıklı sorunlar bir türlü giderilmeyince BMW'sini yaktı. Geçen süre zarfında 2 BMW daha yaktı ve 12.Eylül.2017'de BMW'nin Münih'teki merkezine giderek 4.BMW'sini de yaktı olayı kaydedip youtube ta yayınladı!

Video altındaki yorumlarda bircok kişi bu adama aptal deyip kızmış  fakat hepsi kızınlık faktörünü unutuyor. Bu adamın parası var ve felaket kızgın kızgınlığını en iyi şekilde gidermek için parasını harcıyor.  Pankartın üzerinde yazanlar 1- Müşteriyi aldatma 2- Müşteriyi ezme 3- Süreç aldatmacası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu adama niye aptal demişler ki anlamadım...Keşke her aptal böyle olsa...Adam ben yandım başka insanlar yanmasın diye protesto ediyo...Ama aptal oluyo...Nasıl bi gezegende yaşıyoruz Allah'ım ?>:(

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam aptal hemde önde gideni Bmw ile sorun yaşamış ama defalarca bmw almaya devam etmiş.bu kafayla nasıl iş adamı olmuş ? işadamı italyan. italyan otomotiv sektörünün trollemeside olabilir bilmiyorum .. 

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

€120bin lik BMW'yi tamir edilemediği için parçalayan kişi hiç kullanma amaçlı BMW alabilir mi? Kullanmak için Mercedes almış, sonraki 3 BMW'yi de sadece protesto amaçlı almış, €200bine yakın BMW parçalayabilecek, Mercedes alabilecek kadar para kazanan kişiye hemen aptal denilemez ancak BMW almak gibi bir aptallık yapmış işte onun acısını çıkarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Revivo73 :

bu olay hiç olmasaydı bile BMW alınacak kullanılacak araba değildi. adam BMW'ye €120bin vererek büyük aptallık yaptığı için acısını çıkarmaya çalışıyor.

Abi neden bmw yi begenmiyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tasarım yetersiz ve bu İtalyanın bize gösterdiği gibi sorunlu otomobil. Yüksek fiyata güzel tasarımlı ve sorunsuz bir araba alcak olsam Mercedes var. Ve BMW spor özellikleri ile biliniyor fakat spor bir BMW asla almam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...