Jump to content

Sahibinden Skyactive Mazda 3 Power Sedan Benzinli Otomatik

emrah.orucu

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Bulunduğum bölgenin çevre ve yol şartlarından dolayı çok çok isteyerek ve severek aldığım yeni nesil Mazda 3 aracımı satmak zorunda kaldım. Hiçbir kusuru, hasarı problemi olmayan bir araçtır. An itibari ile 10,800 km dedir.  Araç Artvin - Yusufelindedir ama Erzurum teslimde yapılabilir. MEG arkadaşımız aracı biliyor tanıyan forumdan ona sorabilir. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-skyactive-mazda-3-power-sedan-478240955/detay/

Herkese iyi günler. Sorunsuz, dertsiz, sıkıntısız sürüşler diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar kardeşim :)

Araç çok temiz, sıkıntısız bir araç. 5 yıl garantili zaten. Sıfır araç edasında, al yıllarca sorunsuz bin. 

4-5 sene biner diye aldık aracı fakat Artvin yolları delik deşik. Bu da @Ali gibi arbasına kıyamayanlardan, bu yollara bu arabayı vuramam deyip satmaya karar verdi :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, M.E.G :

Hayırlı satışlar kardeşim :)

Araç çok temiz, sıkıntısız bir araç. 5 yıl garantili zaten. Sıfır araç edasında, al yıllarca sorunsuz bin. 

4-5 sene biner diye aldık aracı fakat Artvin yolları delik deşik. Bu da @Ali gibi arbasına kıyamayanlardan, bu yollara bu arabayı vuramam deyip satmaya karar verdi :)  

Teşekkürler kardeşim (:

Daha iyi yollarda daha iyi şehirlerde Allah ömür verirse yeniden karşılaşacağımızdan şüphem yok. Ama durumu gayet iyi açıklamışsın kıyamıyorum, kıyamayınca binemiyorum, binemeyince de böyle bir araca sahip olmanın bir anlamı olmuyor. Aracımın her türlü arkasındayım. Pazarlık yok yazdım ama forumdaki arkadaşlar istisna. Abartmamak kaydı ile pazarlık olur (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Mustafanın dediği gibi insan gözü gibi sakınıyor ama gel gör şartlar aracı sattırmaya zorluyor. :) Satıp daha düşük model alıp park ettim bir şey oldu mu etti mi tribine girmem :D Sadece mazda sürücüleri değil diğer markalarda tanıdıklarımda bu konuda sıkıntı.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz ne iş yapıyorsanız bırakın fotoğrafçılığa başlayın, bu işten ekmek yersiniz,  bu arada hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakmayın ama site kurallarına aykırı olduğu için ilanı kaldırmak zorundayım. 50 den daha az mesaj sahibi olan kişiler satılık ilanı veremezler.

Satılık - Otomobil   bölümünde ilan kuralları şu şekildedir ;

• İlanlar muhakkak marka, model, üretim yılı, km, resim ve fiyat bilgisi veya bir ilan sitesi linki içermelidir.
  • İlanlar sahibi tarafından güncel tutulmalı ve sorular cevaplanmalıdır.
  • Güncel olmayan ilanlar 30 gün sonra sistem tarafından otomatik olarak arşivlenecektir.
  • İlanlar kısmındaki tüm yeni konular yönetici onayından geçer. Cevaplar bu kontrole tabi değildir.
  • 50'den daha az sayıda mesajı olan üyeler ilan veremezler.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...