Jump to content

2.Nesil Mazda3 ve Megaparca.com

quiteguide
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Son bir kaç ayda megaparca.com aracılığı ile elime ulaşan ferodo marka on/arka diskleri, fren balatalarini ve dot 4 fren hidroligini, teknorot marka on Z rotlari, rot millerini, rot başlarını ve rotilleri, blueprint marka yağ ve hava filtrelerini paylaşmak istedim. 

Özellikle yerli malı yurdun malı teknorot çalışanlarına, mühendislerine tebrikler, ürünler buram buram kalite kokuyor ve her ürün 2 yıl geçerli garanti belgesi ile geliyor. 

Mazda için ürün yelpazenizi lütfen arttirin, diyelim buradan.

Ferodoya gelecek olursak, 4 diski zor kaldırdım. Gerçekten ağır abiler, çok yakışıklılar, pırıl pırıl. 

Fren balatalari için Ate ve ferodo arasında gidip geldim. En son oldu olacak set tam olsun diyerek ve fiyatının daha makul olması nedeniyle balatalar ve fren hidroligi için de ferodo da karar kıldım. Hayal kırıklığı(balatalar oturduktan sonra ses, artan fren mesafesi) olursa, kesinlikle yazarım.

Blueprintin hava ve yağ filtreleri de çok hoşuma gitti. Boschun dandik filtrelerine 10 çekerler. Tam fiyat performans urunleri. 

Site ile ilgili izlenimim de gayet olumlu. Urun açıklamasında ne yazıyorsa o ürün geliyor. Yan sanayinin, yan sanayisi değil.

Yağ filtrelerini yanlış göndermişlerdi. Durumu izah edince hemen uygun filtreleri gönderdiler. Benden 1 puan daha aldılar.

Ozetle, Mazda 3 aracı için yedek parca ihtiyacı olan arkadaşların, burayı da değerlendirmelerini tavsiye ederim. 

IMG-20170919-WA0001.jpg

IMG-20170919-WA0002.jpg

IMG-20170919-WA0003.jpg

IMG-20170919-WA0004.jpg

IMG-20170919-WA0005.jpg

IMG-20170919-WA0006.jpg

IMG-20170919-WA0007.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatları baya makul. iş yerinden birkaç kez alış veriş yapan arkadaş olmuştu siteden. gayet memnun kalmışlardı. ben bir ürünü alıp kullanmadığım için yorum yapamayacağım. ancak sizin kısa-uzun vadedeki kullanıcı yorumunuzu paylaşmanız önemli. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum. 2 sipariş için de canlı destekten bağlandım ve ücretsiz kargo kuponu aldım. Disklerin de içinde olan ilk sipariş 500 TL kadar tutmuştu. Canlı destekte ki arkadaş sağ olsun rot basının birini hediye etti, ücret almadı. Tam bir esnaf anlayışı, güzel hareketler bunlar.

Bu hafta içi belirtilen parçaları değiştireceğim. Herhangi bir sorun olduğundan değil, araç 128 k oldu, mümkün olduğu kadar ön/arka düzen de (on amortisörler zaten değişmisti, arka amortisörler kutuda yatıyor) ne varsa el atacağım. 

Herhangi bir olumlu/olumsuz tecrübeyi mutlaka belirtirim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...