Jump to content

3. Nesil Mazda3 için Motor Yağı ve 4 D Kışlık Paspas

Montimpex

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Elimde fazladan LİQUİ MOLY LONGTİME HİGH TECH 5W30 5 L marka yağ  ve 1. sınıf 4D havuzlu kışlık paspas (skyactiv) vardır. Çok araştırarak ve hevesle aldığım ürünleri kullanmak nasip olmadı..Ürünler gerçekten çok kalitelidir. Doğrudan satın aldığım yerlerin linklerini aşağıda paylaşıyorum. Yağ için istediğim fiyat 130 TL. Paspas için ise (sadece 1 hafta kullanıldı) 140 TL dir.  ilgilenenler iletişime geçebilirler. Durumu gerçekten sıkışık olanlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim. depoda boş duracağına herkesin işi görülsün. İhtiyacı olan titiz arkadaşlar kaçırmasınlar..

İzmir içi elden teslim edebilirim..

http://www.yagcarsisi.com/index.php?route=product/product&product_id=2053&search=liqui+moly

https://www.s-dizayn.com/urun/mazda-3-4d-havuzlu-paspas-2013-uzeri-a-kalite

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
16 saat önce, celalkamil :

Merhabalar paspasa talip olurum benim araç 2015 mazda 3 sedan uymama durumu olur mu acaba?

aynı paspası kullanıyorum. sorun yok. hatta beklediğimden daha iyi.

tüm girinti ve çıkıntılar yerinde.

arka paspaslar da sağ - sol ayrı.

dikkat yıkamacılar hep ters koyuyor. :( her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum.

20171016_131456_resized.jpg

20171016_131517_resized.jpg

20171016_131631_resized.jpg

20171016_131634_resized.jpg

20171016_131647_resized.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, celalkamil :

Merhabalar paspasa talip olurum benim araç 2015 mazda 3 sedan uymama durumu olur mu acaba?

Sedan ve hatchback araçlarda arka koltuktan sonrasına kadar bütün parçalar aynı. Tek fark oradan sonrasında. Yani uyar kesinlikle.

3 saat önce, Burak :

Sanırım bende de var bundan :D  Emin olamadım ama şu çentiklerden tanır gibiyim :) 

Evet abi sendekilerde bunların aynısı olsa gerek. Ben de öyle hatırlıyorum. Bunlar da bendeki paspaslar. Taa amerikanyalardan getirttiydim. O taraflara giden ya da getirtmek isteyen olursa tavsiye ederim. Malesef avrupada yok bunlar. Parça kodu 0000-8B-L82. All-Weather Floor Mat diye geçiyor.

69XPJ3.jpg

W0Qk7N.jpg

kbWB6r.jpg

R0Pkna.jpg

Np1G1P.jpg

YDNVNz.jpg

DPdGdz.jpg

8MdXdV.jpg

EgR2OA.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tecrübe paylaşanlara teşekkür ediyorum bende Mazda bayiisinden aldığım orjinal kauçuk paspaslar var ama bu havuzlu modeli tercih ediyorum kullananlarda memnunlar.Araç yıkamacımda özellikle önerdi.Bakalım arkadaşa yazdık geri dönüş yaparsa alacağım.......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın,

@Zealot adamlar stoklu çalışıyor ve indirim yapmışlarsa benim suçum ne :)) ben ilanı verdiğim 155 TL idi.. :) Sizin aracın aynısından bakınıyorum hatta anlaşmak üzereyim.

@celalkamil birkaç gün içerisinde yeni bir araç alma durumum var.. motor yağını ve paspasları yeniden kullanma ihtimali doğdu..

ilanı güncellemek adına; kargo ile uğraşmak istemiyorum..En iyisi İzmirden bir arkadaşın görerek alması olacaktır. Haftaya durum netleşince buradan paylaşırım. Moderatörlerimiz site kurallarına uymuyorsa ilanımı kaldırabilirler şimdilik..

Ancak şunu söyleyeyim ürün gerçekten çok kaliteli ve şık duruyor.. Almayı düşünenler kesinlikle tereddüt etmesinler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...