Jump to content

2018 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisine %40 Zam

ikarayel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 dakika önce, Mehmet Özdemir :

gelen tepkiler üzerine, yeni bir düzenlemeyle; zam, %40'tan %25'e düşürülmüş. 1.3 litre ve altı araçlar içinse %15 olarak uygulanacakmış. 

Çok az zam gelecekmiş... Allahtan değiştiler içim rahatladı. Maaşa %30 zam alıyoruz, vergilerde bi zahmet %25 artsın.

• Haha 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%37.5 indirime gitmişler işte, daha ne istiyorsunuz? bence bundan daha hayati olanı, gelir vergisinin %30'a yükseltilmesiydi. millet ne olduğunu pek hesap edemediği için tepkiler mtv zammı üzerine yoğunlaştı. gelir vergisi artışına pek bi tepki gelmedi. 

Şimdi, M.E.G :

Çok az zam gelecekmiş... Allahtan değiştiler içim rahatladı. Maaşa %30 zam alıyoruz, vergilerde bi zahmet %25 artsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya konu içinde konu olacak fakat yukarda Levent Kırca'nın videosunu koydum ya, video ekranı buradan açılmıyor. Açılmıyor, cunku şimdi fark ettim videoyu yayınlayan Youtube 'taki resmi Olacak O Kadar kanalı başka sitelerden ekran açmayı engellemiş ! İlhan'ın da video Kırca videosu fakat o başka youtube kanalı ve öyle bi engel koymamış o yüzden buradan açılıo. Kırca nın en çok işlediği konulardan biri yasaklar ve engellerdi, onun videolarının sahibi olan bu kanal da Kırca'nın nefret ettiği şeyi yapıo. Ayrıca diger dikkat ceken unsur, aynı kanal video altlarında yorumları da devre dışı bırakmış. Muhtemelen videoların sadece görüntülenme sayısına bakan onun dışındaki herşeyi kendisine tehdit gören kişiler şu anda Kırca videolarının sahibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Revivo73 :

Ya konu içinde konu olacak fakat yukarda Levent Kırca'nın videosunu koydum ya, video ekranı buradan açılmıyor. Açılmıyor, cunku şimdi fark ettim videoyu yayınlayan Youtube 'taki resmi Olacak O Kadar kanalı başka sitelerden ekran açmayı engellemiş ! 

Biz izledik ,seninkine taş sıkışmıştır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎13‎.‎10‎.‎2017 at 16:31, Mehmet Özdemir :

gelen tepkiler üzerine, yeni bir düzenlemeyle; zam, %40'tan %25'e düşürülmüş. 1.3 litre ve altı araçlar içinse %15 olarak uygulanacakmış. 

İyi bari bunada şükür...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, babacanmurat :

İyi bari bunada şükür...

Ağlanacak halimize gülüyoruz aslında !

Bu şartlara - koşullara rağmen halen şükredebiliyorsak. Bu duruma sevinmeli miyim ? Üzülmeli miyim ? Korkmalı mıyım ? 

Açıkçası karar veremedim !

Zoraki her şeyi sindiriyoruz. Bizi bu hale getirenler utansın, diyeceğim ama..Bu söylediğime yazarken kendim bile gülmeye başladım..

• Haha 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müstehak...Üretmeyip hazırı satarsan kazma küreği yakarsın böyle. Nerede yerli araba hani? Yaw bu millet hala şahinlere tapıyor ŞASESİ BİLE YOK ARABANIN ilk kazada ortadan ikiye bölünüyor.  Şahin kadar da mı bir şey çıkmadı hala ortaya. Diyecekler ki avrupa birliği uyum yasaları, gümrük birliği anlaşması... İşine gelince aihm bile askıya alınabiliyor al askıya dışarıya satmayacam sizene a.. de çıkar arabayı banttan, vergiyi de az koy hem sen kazan hem halk!! Ama olur mu o zaman başı ağrır hazırı satıp da millete kendi yapmadığı yolu satmak daha kolay. Üretmediği arabadan vergi almak daha kolay. Sanki vergi aldığı Uganda halkı. Avrupa bizi kıskanıyor abiler hep amerikanın avrupanın suçu bunlar... Müstehak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tramp ve merkel kıskanıyorsa, o ülkede ucuzluk olmaz, illada merkel, Türk halkı yoksullaşsın, bizim meşhur makam ve çok tutulan vos tipi arabalardan alamasın, Türkiyeye ihracatımız düşssün, oh ne mutlu olacam diyor. bizim insanımıza giydirilmeye çalışılan mantık bu. ilginçtir yeniyorda afiyetle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%25 , yirmi beş. yiğirmi beeş. Peki maaşlara kaç? Alternatif gelir kapıları üzerinde çalışmaya başladım. Simitte iyi marj var gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎20‎.‎10‎.‎2017 at 13:36, İlhan :

Ağlanacak halimize gülüyoruz aslında !

Bu şartlara - koşullara rağmen halen şükredebiliyorsak. Bu duruma sevinmeli miyim ? Üzülmeli miyim ? Korkmalı mıyım ? 

Açıkçası karar veremedim !

Zoraki her şeyi sindiriyoruz. Bizi bu hale getirenler utansın, diyeceğim ama..Bu söylediğime yazarken kendim bile gülmeye başladım..

Haklısın abi ama elimizden ne gelebilir ki ? İsyan ediyoruz,küfür ediyoruz,eleştiriyoruz kime sesimizi duyurabiliyoruz ? %40 çok fazlaydı %25 e indirmişler he yine çok fazla ama %40 dan iyidir diye bende şükrediyorum...

Farklı bi tavsiyen yada düşüncen varsa paylaşır mısın abi merak ettim gerçekten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, babacanmurat :

Haklısın abi ama elimizden ne gelebilir ki ? İsyan ediyoruz,küfür ediyoruz,eleştiriyoruz kime sesimizi duyurabiliyoruz ? %40 çok fazlaydı %25 e indirmişler he yine çok fazla ama %40 dan iyidir diye bende şükrediyorum...

Farklı bi tavsiyen yada düşüncen varsa paylaşır mısın abi merak ettim gerçekten

Estağfurullah Tavsiye değilde düşüncelerimi paylaşayım bu durumla ilgili.

İlkin açıklanan %40-50 zam tamamen planlı/programlı yapılmış bir hareketti. Bu ve benzer olayları bir çok defa yaptılar.

Akabinde  açıklanan gerçekte olan %25 zamla farklı bir algı oluşturmaya çalıştılar.  

Nedir peki bu farklı algı ?

Ohhh %40 değilmiş.

Oooo süper indirim yaptılar... :D 

Ooohhh buna da şükür.

Vs

Vs.

Bunlar tuzak-oyun hareketler...

Misal İstanbul'da toplu taşımaya "ZAM" geliyor. Ama yapılan basın açıklamasında Toplu Taşıma da "Yeni Tarifeye" geçilmiştir diye açıklanmıştı.

Ekmeğe Zam gelir.. Ekmekte fiyat güncellemesine gidilmiştir deniliyor..

Bu ve benzer örnekleri çok... Akaryakıt zamları için aynı cümleler dönüyor.

"Sürekli aynı yalanı söylersen. Halk belli bir zaman sonra inanır"  

"Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık söylerseniz, insanlar inanır. İnsanları, bir yalana inandırmanın sırrı, yalanı sürekli tekrar etmektir. Sadece tekrar, tekrar ve tekrar söyleyin… İnsanın düşünememesi liderler için ne büyük şans.

Adolf Hitler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...