Jump to content

2. Nesil Mazda3'e Ses Sistemi

Mazda41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abilerim kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var. Arabama ses sistemi almak istiyorum bagaja abartı büyüklükte olmasın pahalıda olmasın orta kalite bir şey ne önerirsiniz kaça mal olur ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta karar bir şey için 500.-Lirayı gözden çıkaracaksın..

Aşağıda hazır ses sistemi paketleri var....

Hafızam beni yanıltmıyorsa forumdan @volkanstars arkadaşımız burada aracına bir ses sistemi yaptırmıştı sanırım.

https://atakantuning.sahibinden.com/otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-paket-ses-sistemi?sorting=storeShowcase&userId=1088494

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Mehmet Özdemir :

pek de gerek yok diye düşünüyorum. 

Yunus'un yaşı itibariyle + zevkler ve renkler....= Ses Sistemi :D 

@Mazda41 Yunus Oriinal teybinden şaşma derim.. Bende Necvox multi media var.. Orijinal teybi ses çıkışı kalitesi konusunda 5 basar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abinin dediği gibi ben yaptırdım Atakan Tuning de  4-5 sene önce kadar. Orjinal teybe dokunmadım çünkü gerçekten güçlü diğer oem sistemlere göre. Önlere pioneer midbas takımı,jameson 4 kanallı amfi ve jbl subwoofer taktırmıştım. Tavsiye ederim eğer araç içerisinde çok müzik dinliyorsanız. Ama bir heves onu da söyleyeyim. Belli bir zaman sonra radyo dan başka birşey dinlemıyorsunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Yunus'un yaşı itibariyle + zevkler ve renkler....= Ses Sistemi :D 

@Mazda41 Yunus Oriinal teybinden şaşma derim.. Bende Necvox multi media var.. Orijinal teybi ses çıkışı kalitesi konusunda 5 basar..

abi ben aldığımda navigasyon taktırmıştım zaten ama orjinal teypte duruyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Mazda41 :

abi ben aldığımda navigasyon taktırmıştım zaten ama orjinal teypte duruyor 

Orijinal teybin ses kalitesi benim Necvox naviasyonlu güya dokunmatik olan...ama aslında bastırmatik olan.. Hatta ve hatta vurdurmatik olan bir ekrana sahip. Süs gibi konsolda duruyor.. Navigasyon desen Telefon Googlemaps--Yandex vs varken ihtiyaç duymuyorsun. İhtiyaç duysanda iş görmüyor..Çünkü sürekli güncellemen lazım vs.. Orijanal teybin ses çıkışı çok daha güçlü, net ve kristalize..Enstrümanları daha net duyuyorsun sesini açtığında..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...