Jump to content

Kullandığınız Araç Bi Lambo Bi Bugatti Değil SS'li

Revivo73
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lamborghini'yle tatile giderken portatif buzdolabı koyacak bir arka koltuğunuz bile yok, romörk takmak zorundasınız. Bugatti'de hem o yok hem orta konsolda monitör yok. Araç içinde video seyretmek için Bugatti'nin orta konsola monitör takmak zorundasınız.

RX-8 'te arka koltuğa valizler, bagaja buzdolabı koyarak tatile gidebilir, orta konsolda fabrikasyon monitör ile video seyredebilirsiniz.

Kullandığınız araç bi Lamborghini bi Bugatti değil, 70bin liralık bir RX-8!

3poD05.jpg

WGYn5P.jpg

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi senin forumlarla aran iyi.

Bu konuyu şu forumlara da açabilir misin. Lamborghini ve Bugatti'nin Forum Klüpleri var. Bakalım ne diyecekler ? :fiuw::D 

http://www.lamborghiniclub.co.uk/

https://www.lamborghiniclubdallas.com/

http://www.americanbugatticlub.org/event_2018.cfm

http://bugatticlubaustralia.com.au/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, M.E.G :

Bugatti de 3 para etmez 

Son hızda 90 Lt benzini 12 dakikada tüketiyor, insanın ocağına incir ağacı diker :D  @Zealot bu hesapla son hızda 100 km kaç lt yakıyor demektir ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan başka foruma açmam cunku konuyu bu forumdan birine dolaylı gönderi olarak açtım aslında. İsmi lazım değil bir kişi benim RX-8'te aksesuar, modifiye vs gereksiz yorumum üzerine bana kullandığın araç bi Ferrari değil, 60-70bin liralık bir araç demesi sonrası böyle bir gönderi düzenlemeye karar verdim.

@Burak son hızda 90lt benzin götürüyor evet ama son hızı biliyorsunuz 500 : ) 400+ hızlarda lastik basınçları felaket önemli olduğundan her 4 tekerlek için lastik basınç, sıcaklık ve diğer değişen verileri bile gösteriyor.

g9oyDb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Revivo73 :

son hızda 90lt benzin götürüyor evet ama son hızı biliyorsunuz 500 : ) 400+ hızlarda lastik basınçları felaket önemli olduğundan her 4 tekerlek için lastik basınç, sıcaklık ve diğer değişen verileri bile gösteriyor.

Bu bahsettiğim Topgear testinden bir bilgi. Orada son hiz 407 km idi . 500 yaptığını sanmıyorum bu aracın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

407km için geçerli. 400km desek 15 dk da 100km yapacak. 12 dk da 80 km. 80km de 90 l ise bu hesaba göre 108l/100km eder :D Rx8 çok az yakıyor. Ben 200 le sabit 75km gittim 15 litre civarı benzin yaktı :D Hesaba vurunca 20L/100km ediyor. Hemi de pompa benzini. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, zoptrik :

407km için geçerli. 400km desek 15 dk da 100km yapacak. 12 dk da 80 km. 80km de 90 l ise bu hesaba göre 108l/100km eder :D Rx8 çok az yakıyor. Ben 200 le sabit 75km gittim 15 litre civarı benzin yaktı :D Hesaba vurunca 20L/100km ediyor. Hemi de pompa benzini. 

Bende Electra ile 30 km gitmiştim 10 litrecik tüketmişti. İbre gözümün önünde süratle düşmekteydi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Arabalar :

Bende Electra ile 30 km gitmiştim 10 litrecik tüketmişti. İbre gözümün önünde süratle düşmekteydi :)

Bunda da sağ üst köşedeki ibre neredeyse dakikada 1 nokta düşüyor olacak :D 

veyron-supersport-dashboard.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, Burak :

Bu bahsettiğim Topgear testinden bir bilgi. Orada son hiz 407 km idi . 500 yaptığını sanmıyorum bu aracın..

VW tanıtımında 465 km/h yaptığı iletildi. Bu arada RX-8 'te yol tutuş için TCS/DSC adı altında bir çip varken bunda 7 farklı çip varmış o sayede virajlara yüksek hızda girsen bile yolu tam tutuyormuş, bu aracı kullanan 2 kişi (Chris Harris ve Miles Branman) videoda söylediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, Revivo73 :

VW tanıtımında 465 km/h yaptığı iletildi.

Yukarıdaki video 2011 yılına ait son versiyonu o hıza çıkmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Burak :

İkisi farklı araç abi. Biri veyron diğeri chiron. 

Chiron daha hızlı...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veyron 1000 Chiron 1500HP. Geçen seneye kadar Koenigsegg 450 kadranlı modeli ile liderdi, Chiron 'la VW liderliği aldı. Seyrettiğim videolardan birinde chiron 'un satış fiyatı $2M ise VW'ye maliyetinin $4M olduğunu söylendi ki VW 2006'da Veyron u satışa cıkardığında da kar için deil sadece mühendislikle neler yapılabileceğini göstermek için çıkardığı söylenmişti.  Ama orta konsola bir LCD Display koymamışlar ya o yüzden o kadar da iyi araba değil. Düşünsenize focus'ta ibiza'da display var bunda yok, arabayı bir yere park edip kollarını geriye yaslayıp film keyfi yapmak istesen yapamazsın. Lambo'ya romörk takıldığı gibi bu aracın da orta konsoluna monitör takarlar bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...