Jump to content

MazdaClubTR - SONAX İşbirliği ile Bakım Kampanyası

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

21.11.2017 at 08:34, İlhan :

Fotim arayı çok açıp, özletiyorsun kendini. :fiuw:

şartlar ilhanım :( uzaklara düştük. ama size sevgilerimi gönderdim, ulaşmıştır sanıyorum :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
3 saat önce, İlhan :

@Kerem-81 böyle bir kampanyamız vardı. Farla ilgili bir takım sıkıntıların vardı, belki işine yarayabilir.

KAMPANYA - SONAX FAR BAKIM PAKETİ 155 TL YERİNE 115
FAR ÇİZİK GİDERME,PARLATMA VE KORUMA SİSTEMİ
SONAX OTOMOBİL YIKAMA bu ürünmü abi, far içi için kullanıyormu ki. Far dış yüzeyi için galiba. Far içi temizliği de gerekiyor. Tamponu ben sökerimde vida artırırım diye korkuyom :) Tuning işi yapan biri var o yaparım demişti ama nasıl bir ürün kullanıyor bilmiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Kerem-81 :

KAMPANYA - SONAX FAR BAKIM PAKETİ 155 TL YERİNE 115
FAR ÇİZİK GİDERME,PARLATMA VE KORUMA SİSTEMİ
SONAX OTOMOBİL YIKAMA bu ürünmü abi, far içi için kullanıyormu ki. Far dış yüzeyi için galiba. Far içi temizliği de gerekiyor. Tamponu ben sökerimde vida artırırım diye korkuyom :) Tuning işi yapan biri var o yaparım demişti ama nasıl bir ürün kullanıyor bilmiyorum 

Senin sorun farın iç kısımla ilgiliyse tabi, senin işini görmez bu uygulama. Tamamen far dış yüzeyi çizilme, sararma, solma vs sorunlarını ortadan kaldırıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Senin sorun farın iç kısımla ilgiliyse tabi, senin işini görmez bu uygulama. Tamamen far dış yüzeyi çizilme, sararma, solma vs sorunlarını ortadan kaldırıyor..

Dıştada çizikler var tabiki ama asıl sorun içerde, mercek sararmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Kerem-81 :

Dıştada çizikler var tabiki ama asıl sorun içerde, mercek sararmış

Mercek sararmasına Farcı Altan Usta yı öneririm. Ben kendi aracımında farlarını söktürüp merceklerine baktırdım. Mercek sorunluysa da değiştirme işlemi yapıyor.

Ben de merceği sararmış sanıyordum, meğerse xenon ların ömrü bitmiş, boşuna açtırdım farı. Onun dışındaki sorunların çoğunluğu zaten farın dış yüzeyi ile alakalı oluyor. Eğer farın dış camını değiştirmek isterseniz Altan Usta ya sormanızı öneririm, eğer çok satılan bir farsa kalıp ile üretmiş olabilir.

Edit:

Eğer dış yüzeyde bir sorun varsa sonax ın kampanyası mantıklı, ben en son dış yüzeyi meguiars ta yaptırmıştım. Sonax ta yapılanın video sunu izledim, aynı işlem ve gayet verimli oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, SweepeR :

3 saat önce, İlhan :

İlhan bey verelim far temizleme kitinden şipariş iyisi,  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...