Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Bilgi Ekranı Kapatma Açma Hakkında

Erdierdi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Bu gece aracımla yolda giderken Ekran ayarları menüsünden ekranı kapattım. Ekrandan gelen ışık gözlerimi rahatsız etmesin istedim. Fakat ekranı şimdi tekrar nasıl açacağız, herhangi bir tuşa bassam da geri gelmiyor.  Ekran siyah kaldı :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşın gönderdiği videodaki gibi  geri gelmiyor, olmuyor. Radyo falan çalışıyor ama ekran siyah kaldı. Reset atacağım CMu ya. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Erdierdi :

Arkadaşın gönderdiği videodaki gibi  geri gelmiyor, olmuyor. Radyo falan çalışıyor ama ekran siyah kaldı. Reset atacağım CMu ya. 

Bana da olduydu bir kere böyle. Ekranı gece yolculuğunda kapatmıştım. Sonra geri açılmadı. Reset atmak zorunda kaldım.  Reset atmak için aşağıdaki 3 tuşa aynı anda basıp bi 15-20 saniye bekleyin. Geri gelecektir.

LEqzNZ.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Erdierdi :

Reset atmadan düzeldi. Aracı 10 saat kadar sonra çalıştırdığımda düzelmişti. Teşekkürler.

Arac kapandiktan sonra 2 saat icinde siz tekrar araci calistirirsiniz diye cmu hizli acilsin diye kendini uyku moduna aliyor. 2 aaat sonra tekrar calistirsaniz da gelecekti aslinda. Benim dedigim reset yontemini seyir halindeyken de kullababilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay be...

reset işini öğrenmem iyi oldu. gerçi bir sorun yaşamadım ama olursa artık kurtuluşu yok. "bi aç kapa düzelir"i şiar edinmiş bir toplum için reset candır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...