Jump to content

Yeni Mazda6 ve Mazda2 ler Haziran ayında Türkiye de

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• Uygar

6

• Gökhan

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar, ilk parti araçlar (Mazda yetkililerine ait olanlar) bugün Istanbul'a geldi :) Gümrük v.s. işlemlerinden sonra yollarda görürseniz şaşırmayın. Bildiğim kadarı ile çoğu da Yeni Mazda6 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, ilk parti araçlar (Mazda yetkililerine ait olanlar) bugün Istanbul'a geldi :) Gümrük v.s. işlemlerinden sonra yollarda görürseniz şaşırmayın. Bildiğim kadarı ile çoğu da Yeni Mazda6 :)

vatana millete hayırlı olsun :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-9 Avrupa emisyon oranları için biraz fazla geliyormuş o sebeple CX-9 şu anda Avrupada bile yok . Yönetici arabaları dediğim gibi Yeni Mazda6 olacak işte :)

Bu durumda 15 Haziran da Yeni Mazda6 görme ihtimalimiz kesinleşti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-9 Avrupa emisyon oranları için biraz fazla geliyormuş o sebeple CX-9 şu anda Avrupada bile yok . Yönetici arabaları dediğim gibi Yeni Mazda6 olacak işte :)

Bu durumda 15 Haziran da Yeni Mazda6 görme ihtimalimiz kesinleşti :)

iyide benim bildiğim abd'deki emisyon kuralları avrupaya göre daha sıkı değilmiydi yoksa yanlış mı biliyorum :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyide benim bildiğim abd'deki emisyon kuralları avrupaya göre daha sıkı değilmiydi yoksa yanlış mı biliyorum :S

amerika diğer ülkelerinkini kısıtlıyor.. kendisi de anlaşma dışı olduğundan öle bi problemi yok..avrupada geçerlli yani.. amerikada değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...