Jump to content

Detaylı iç temizlik

Anıl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Anıl düşündüğün fiyat ne ? Aslında 2-3 hafta önce olsa Garanti nin kampanyası vardı %50 indirimli..

Edit : Bu indirim sadece dış boya koruma içinmiş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

150 civarı bi fiyat istiyorlar.ben 70-80 den fazla vermeyi düşünmüyorum çünki koruma yaptırmıycam.sadec detaylı iç temizlik.Daha önce yaptıranlar varsa fikirlerini almak önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anıl düşündüğün fiyat ne ? Aslında 2-3 hafta önce olsa Garanti nin kampanyası vardı %50 indirimli..

Edit : Bu indirim sadece dış boya koruma içinmiş..

Yaptırmak istedim, sordum, garantinin kampanyası sadece dış temizlik, boya koruma için geçerli...İç temizlik olmuyor...Ama peşin verirsen 160 ya yaparız demişti.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

150 civarı bi fiyat istiyorlar.ben 70-80 den fazla vermeyi düşünmüyorum çünki koruma yaptırmıycam.sadec detaylı iç temizlik.Daha önce yaptıranlar varsa fikirlerini almak önemli.

Ben eski arabamda 6 sene sonra detaylı temizlik yaptırmıştım.  Eğer biraz leke v.s. varsa kesinlikle deyiyor. Hele bir de araçta sigara içiliyorsa.. Yarın veya pazar günü SONAX Maltepe den özel bir fiyat almaya çalışırım senin için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben eski arabamda 6 sene sonra detaylı temizlik yaptırmıştım.  Eğer biraz leke v.s. varsa kesinlikle deyiyor. Hele bir de araçta sigara içiliyorsa.. Yarın veya pazar günü SONAX Maltepe den özel bir fiyat almaya çalışırım senin için.

ok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anıl o dediğin fiyata yıkamacıda özel ilgi görürsün ancak...:)

selman abi bu işlemi yılda 3 defa yaptırdığını düşünsene.amma masraf.kendim hepsnden daha titiz yaparım ama vakit yok işte vakit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selman abi bu işlemi yılda 3 defa yaptırdığını düşünsene.amma masraf.kendim hepsnden daha titiz yaparım ama vakit yok işte vakit

Yılda 3 kez mi ? Yılda bir kez yeterli değil mi ? Ya da araban o kadar kirleniyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Autowax diye bir müşterimiz var ben de detaylı temizlik yaptırmak istiyorum onlardan bi fiyat alıcam yarın. Buraya da yazarım fiyatlarını belki biraz uygun yaparlar diye düşünüyorum ama yine de bi 100.ü göze almak lazım diye düşünüyorum ama sorcaz bakalım... İsterseniz bi fiyat alın broşürünü yapmıştım buraya yükleyeyim ordan telefonlarına ulaşabilirsiniz...

http://img98.imageshack.us/img98/3601/autowaxbrosuronaz5yw0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim burdada var Auto Wax.Sorayım bakalım.

iyi olur valla hem bakalım bizimkiler tanıdık ya hesapta nasıl fiyat vericekler buraya fiyatı yazarsanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...