Jump to content

Mazda 626 1.6 cc 90 Hp Hakkında

Atmaca
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar 626 96 model 90 beygir nasıldır?90 beygir yeterli mi bu kasa için?lütfen bilen arkadaşlar yardım ediniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satıcı 1.6 diyor araç özelliklerinde 2.0 yazıyor.beygir gücü 75-100 olarak belirtilmiş.araştırdım bu yıllardaki araçlarda 90 lık var.motor durumu %70 çıkmış.185 bin km de.14.800 tl fiyat isitiyor.link atmayı bilmiyorum ama arabam.com dan antep de 626 lar içinde bordo renkli bir bakabilir misiniz?aile için alacağım ve uzun süre binmeyi düşünüyorum.maddi durumlarda ancak buna yetiyor.ayrıca klimaya gaz basılması lazım dedi sunrof u da iptal etmiş.hız kontrol özelliği de aktif değilmiş.bunlar sonradan yapılabilir parçalar mı?çok masrafı olur mu?ya da başka bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir araç var mı?bu ayın 20 sinde param gelecek ona göre bir araç ayarlamam lazım.lütfen bu konuda bir yardımcı olunuz.şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Link atmak çok bazit üstteki sitenin adının yazdıği yeri farenin sol tuşuna basarak seçili hale getir sonra sağa tıklayıp kopyala de sonrasında bu sitedeki mesaj bölümüne yapıştır deyip kolayca yapabilirisin.

Olurda olmaz ise  ilan numarasını buraya yaz ilan numarasından arabam.com dan bakalım.

Ayrıca bu mevzuyu  Bu araç alınırmı bölümüne yazmalıydın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...