Jump to content

Mazda 626 2000 model alma arefesindeyim - lütfen yardım

dgnzcn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Önceki aracım Opel Astra GLS  1.6 HB 1998 model kullanıyordum, o aracımı sattım.

Yeni bir 2. el araç almak istiyorum, araba fiyatları uçmuş malesef, 200.000 km üstü dizel yada benzinli araçlara 30.000 fiyat çekiyorlar.

Sonra Mazda 626 2.0  2000 Yıl üretimi araç alayım dedim ama yorumlarda her ne kadar sağlam ve kaliteli araç olduğu söylensede, parça bulma gibi bir zorluğu olduğu da söyleniyor forumlarda, ayrıca arızalar konusunda tamirat işçilik ücretleri de yüksekmiş.

Mazda 626 2.0  2000 Yılı üretimi bir aracın hangi parçalarını bulamayabilirim bu konuda fikriniz var mı?

Aşağıdaki sorularımı maddeler halinde cevaplarsanız çok sevinirim.

1- Mazda 626 2.0 2000 yılı üretimi doğru seçim mi?

2- Alırken nelerine bakmak, baktırmak gerekir?

3- Kronik sorunları var ise nelerdir?

4- Parça fiyatları nasıldır?

5- Bulunması imkansız yada zor bulunan parçaları varmıdır?

6- LPG de 1.6 araca göre yakıtı şehir içinde aşırı yüksek midir?.

Acil olarak sorularıma cevap bulabilirsem çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorularinizin tam yanitlarini ben de bilmiyorum ama bazi genel önerilerde bulunabilirim.  Öncelikle kendinizi 2000 model senesi Mazda 626 diye kisitlamayin.  Bunun yerine alabileceginiz en yeni model senesinden bir Mazda bulmaya çalisin.  Genel olarak en yeni Mazda en iyi Mazda'dir, diyebiliriz.  Ama bu 626 olur veya 323 olur, bilinmez.

Benim size önerim, Karabaglar'da Mazda bayii Yeni Otomotiv var.  Gidin, onlarin da görüslerini alin.  Muhtemelen Izmir'de Mazda konusunda en iyi otorite Yeni Otomotiv'dir.  Onlardan araç satin almaniz gerekmiyor.  Sadece bir gidip fikirlerini alin.  Birsey kaybetmezsiniz.  Sorularinizin yanitlarini en iyi onlar bilirler.  Bol sanslar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11/4/2017 at 12:03, AKayhan :

Sorularinizin tam yanitlarini ben de bilmiyorum ama bazi genel önerilerde bulunabilirim.  Öncelikle kendinizi 2000 model senesi Mazda 626 diye kisitlamayin.  Bunun yerine alabileceginiz en yeni model senesinden bir Mazda bulmaya çalisin.  Genel olarak en yeni Mazda en iyi Mazda'dir, diyebiliriz.  Ama bu 626 olur veya 323 olur, bilinmez.

Benim size önerim, Karabaglar'da Mazda bayii Yeni Otomotiv var.  Gidin, onlarin da görüslerini alin.  Muhtemelen Izmir'de Mazda konusunda en iyi otorite Yeni Otomotiv'dir.  Onlardan araç satin almaniz gerekmiyor.  Sadece bir gidip fikirlerini alin.  Birsey kaybetmezsiniz.  Sorularinizin yanitlarini en iyi onlar bilirler.  Bol sanslar.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...