Jump to content

2017 Sonbahar Bakım Kampanyası

dr_azoom
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

19.11.2017 at 11:48, okkko :

Terbiyesizliğin alemi yok. Bir kelimeniz yüzünden bu kadar tepki alıyorsanız külahınızı önünüze alıp bi düşünün derim. Bana verdiğiniz cevapları görmezden gelebilirim ama sevdiğim ve hukukum olanlara laf söyletmem. Daha fazla uzatmayalım bu meseleyi. Pazar pazar insanların keyfini kaçırmayın lütfen...

Moderatörleri de taciz etmeyin, çok istiyorsanız silin üyeliğinizi, gidin. Sizi zorla tutan yok burda...

Ya adamın derdi üzüm yemek değil zaten, boş ver Okan'ım :)  Muhtemelen başka bir hesabı var, kasıtlı ortamı germeye çalışıyor. 4 işlemi de bilmiyor :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.11.2017 at 19:08, AreY :

Arkadaşlar Mazda servis fiyatlarini diğer markalarin servis fiyatlariyla karşilaştirarak yorum yaparsak daha sağlikli olur.

Eşinizden dostunuzdan farkli markalarin servislerine gidenlere bir sorun fiyatlar ne alemde diye, yahu 2 sene önce honda civic 10 bin bakimina 950 tl isteyen servisler var.

2009 yaris dizele, önceki sene! 120bin bakımıydı sanırım. değişen bir şey de yoktu 750 vermiştim :) şimdi ne olmuştur bilmiyorum

1 dakika önce, İsot :

Mazda butikte kampanya indirim falan var mı ? 

aksesuar mı demek istiyorsunuz? butik ne ki ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şanzıman yağlarım geldi.. yüzlerini hiç görmediğim başta Okan bey olmak üzere Ender bey ve Sibel hanıma teşekkürler.. sorunsuz ve süper hızlı teslimat harikaydı.. daha ödeme yapmadan kargoya verdiler..böyle güven görmedim..

AB0086C2-FD61-4DEB-BCBE-4D4F8F59962F.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Montimpex :

Şanzıman yağlarım geldi.. yüzlerini hiç görmediğim başta Okan bey olmak üzere Ender bey ve Sibel hanıma teşekkürler.. sorunsuz ve süper hızlı teslimat harikaydı.. daha ödeme yapmadan kargoya verdiler..böyle güven görmedim..

AB0086C2-FD61-4DEB-BCBE-4D4F8F59962F.jpeg

Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

Ne zaman neye ihtiyacınız olursa artık adresi biliyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 bin bakımı icin Gören'e gittim bugun, %20 indirim ile 620 tl tuttu. Ogrendim ki bizim keratanin 3 yasini doldurmasina 12 gun kalmis. Sicak cay esliginde forumdas arkadaslar ile muhabbet ve Mugla'da sinemaya gitmek icin bahane de bedavaya geldi. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...