Jump to content

Mazda CX-5 2.2 Dizel Yakıt Artışı Sorunu

kaara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim fikrim eksoz basıç sensörü no.2 yanlış takılmış olabilir. Dpf doluluğunu tespit için veri üretiyor bu sensör. Buna göre enjeltörler fazla yakıt veriyor. Yağ seviyeside yükselir bununla birlikte. Bunun takılış şekliyle ilgili bir bülten notu da var. Dikkat edilmesi gereken bi takma açısı falan var. Gözden kaçıyor çoğu zaman. Daha önce başımıza geldi. İzmir ile görüştüm Bunu kontrol edecekler. Bunu düzeltince sorununuz geçer büyük ihtimalle. Sorun geçtiğinde yağ ve filtreyi değiştirin.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn @okkko zannediyorum ki  tespitiniz  % 99 doğrudur..  saygılar sunarım 

biz de araştırdık kapasitemiz yettiği kadar..  telefonda falan da görüştük..  tam adını koyamadık ama bayaa yaklaştık.  en sonunda da servis basınç sensörü no2  siparişi vermiş..   belki de sizin görüşmeleriniz sonucu böyle bir sonuca ulaştılar..  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son bir ihtimal daha var. Onu da görüştük telefonda izmirle. O olursa kapsamlı bir işlem yapılacaktır. Bundan sonrası için servis size yol gösterecek...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar, Ufuk Bey, Okan Bey konu ile ilgili  yardımlarınız ve harcadığınız değerli zamanınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır.Özellikle Ufuk kardeşim geç vakitlere kadar zaman harcayıp problemin ayrıntılı hikayesini usanmadan dinledi en ince ayrıntısına kadar gözden geçirdi, motar ses kayıtlarına kadar dinletip  başını ağrıttım) Şimdi uygun parçayı bekliyoruz.İzmir servisine, Müslüm Usta ya kolaylıklar diliyorum.  kendilerinden güzel haberler bekliyorum..Herkese kazasız, arızasız güzel yolculuklar dilerim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...