MAZDA 3 1.5 Skyactiv'e Önerilen Benzin 95 mi Yoksa 98 Oktan mı?
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: keser
Herkese merhaba. aracım 2011 impressive otomatik. Yaklaşık 2-3 ay önce aldım.
yol bilgisayarında Av. yakıt tüketimi 15, 16 lt iken şu sıralarda 17 lt' yi aştık normali 8-10 lt sanırım. Açıkçası 10 bin km bakımı benden önceki sahibi ne zaman yaptı tam olarak bilmemekle beraber şu sıralar bakımı geldi sayılır öyle hatırlıyorum. iki haftaya bakıma sokacağım. LPG(Landirenzo) tüketimi de başlarda 40 krş iken 50 krş ardından 60 krş' u gördü. Ankara Şaşmaz OLgun LPG'de gaz ayarı yaptırdım. ayarın darmaduman bir halde olduğunu söyledi. gaz ayarından sonra yol bilgisayarı yakıt tüketimini sıfırladım. 8 -9 lt lere düştü. ama bu sadece bir gün sürdü şuan 17 lt. sebebini bilmiyorum.
Sizden ricam bakıma gitmeden önce beni yönlendireceğiniz hususlar varsa hazır bakıma gitmişken sizinde önerilerinizi gerçekleştirmek olacak. şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Yazan: lucasthehacker
Merhabalar,
Mazda Kuzey Amerika' nın yaptığı açıklama ile birlikte bazı modellerin yakıt değerleri aşağıdaki makalede yer almaktadır.
http://www.mazdausamedia.com/2013-07-24-MAZDA-ANNOUNCES-PRICING-AND-FUEL-ECONOMY-OF-ALL-NEW-2014-MAZDA3
Açıklamalar Amerika Standartlarında olduğunu varsayıp ona göre hesaplama yapınca;
235.2/MPG ≈ L/100 km
Buna Göre;
Mazda 3 2014 Skyactive-G 2.0 Manuel Benzin Yakıt Tüketimi
Şehir içi : 8
Şehirler Arası: 5,9
Ortalama: 7,1
Mazda 3 2014 Skyactive-G 2.0 Otomatik Benzin Yakıt Tüketimi
Şehir içi : 7,85
Şehirler Arası: 5,9
Ortalama: 7,1
-
Yazan: sporenes
Ben mazda3 HB A/T alalı 3 hafta oldu. Yakıttaki belirsizlik dışında aracımdan çok memnunum. 2010 model İmprsv. HB kullananan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum. Bir depo ile kaç km gidiyorsunuz. bu arada aranıza yeni katışdığım için çok mutluyum. Mesleğim basın mensubu.
-
Tavsiye Edilen Mesajlar