Jump to content

Satılık Mazda 3 Power Sense

baysezgin

Tavsiye Edilen Mesajlar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-mazda-3-power-sense-hb-full-plusfull-481504658/detay

Aracım Mazda 3'ün en donanımlı olan Power Sense modelidir. Rengi en tutulan Ateş Kırmızısıdır. Bütün gözler aracın üzerinde olacak bunu hissedeceksiniz.

Aralık 2014 trafiğe çıkışlıdır.Aracın içi tertemizdir sigara içilmemiştir.Araç Samsun-Giresun-Trabzon arası kullanılmıştır.Asfalt arabasıdır.

Mazda kullanan vazgeçemez,daha önceki aracım da Mazdaydı. Kısmetse satıp Mazda'nın yüksek modelini alacağım yine.

Araca taktırdığım ekstralar şu şekildedir:

* Geri görüş kamerası

* Basamaklarda mavi ışıklı Mazda yazısı(Fotoğraflarda mevcuttur.)

* Alaşımlı pedal seti(Fotoğraflarda mevcuttur.)

* Sonax marka cam filmler ön iki cama.Diğer camlar zaten fabrika çıkışı karartılmış.

* Çift egzoz(Fotoğraflarda mevcuttur.)

* Led iç aydınlatma(Fotoğraflarda mevcuttur.)

* Katlanır yan aynalar.Araçtan uzaklaşınca kendini kilitliyor ve aynaları otomatik kapatıyor.

* Hem şoför hem yan koltuk ayak altında karşılama aydınlatması(Fotoğraflarda mevcuttur.)

Hepsi yetkili Mazda Bayilerinde taktırılmıştır.Fiyatlarını sorarsanız değerlerini anlarsınız. Bütün bakımları titizlikle zamanı geldiğinde yapılmıştır.En son 70 bin bakımı Trabzon Adn Otomotiv Mazda Bayiinde yapılmıştır. Aracı o servise de sorabilirsiniz.Çoğunluk olarak aracım orada bakım gördü ve aksesuarların birçoğu orada takıldı.

Aracın kazası yoktur.Yalnızca resimlerden birinde göründüğü üzere far yıkamanın biri geri geri gelen bir aracın uç kısmının dokunması sonucu kırılmıştır, o da Anadolu Sigorta Kaskomdan yapılmıştır. Plaka girince görürsünüz zaten. Bunun dışında bir şey yoktur. İstediğiniz yere gösterebilirsiniz aracı. 

Aracın bir sürü özelliği var ancak yazmıyorum ,zaten Mazda'nın binicisi özeldir. Mazdayı bilen alır,sağlamlığına laf söylenemez.Fiyat olarak görüldüğü üzere çok makul bir bedel koydum,öyle uçuk ilanlarla kıyaslamayınız. Alacak olan arkadaşıma şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...