Jump to content

Mazda'nın İkame Aracı 10 Günden Sonra Vermesi

Anilcanatan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımda trafikte bir anda scbs arızası,motor arızası vb. 3-4 tane arıza ışığı yandı ve hareket etmedi. Çekici ile servise gitti problemin gaz kelebeğinden kaynaklandığı anlaşıldı garantiden  değişti ve aracımı teslim aldım. Parça gelip takılması ve aracı almam 15 gün sürdü.Mazda kanuna göre  10. günden sonra ikame araç veriyor. Tamam kanun çerçevesinde hareket ediyor fakat beğenmediğimiz volkswagen en ufak bir arızada hatta bakıma götürdüğünüzde dahi 1 gün dahi beklemeden size genelde aracınızın üst segmentini veriyor(2 ayrı olayda bizzat şahit oldum). Mazda üst değil alt segmenti versin ama hemen versin zaten kaç tane araç satıyor kaç kişi kullanıyor bu kullanıcılarını memnun etmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Kısacası volkswageni bu anlamda kıskandım mazda'dan da bunu bekliyor insan.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wolksvagen bu ülkede en çok satılan dolayısıyla ülkeye en çok giren araçlardan biri. Malum bu sebepten şirket bünyesindeki araç sayısı da fazla. Mazda da durum farklı. Adamlar resmen sadece burada bulunsak yeter mantığıyla kota koyuyorlar. Satılan modeli sene sonunda bayilerde bulamıyorsunuz. Özetle adamlar satacak araç bulamıyor ikameye ayıracak kota hiç olmaz sanırım. Maalesef böyle :( 10. gün sonunda mazda mı verdiler? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, zoptrik :

Wolksvagen bu ülkede en çok satılan dolayısıyla ülkeye en çok giren araçlardan biri. Malum bu sebepten şirket bünyesindeki araç sayısı da fazla. Mazda da durum farklı. Adamlar resmen sadece burada bulunsak yeter mantığıyla kota koyuyorlar. Satılan modeli sene sonunda bayilerde bulamıyorsunuz. Özetle adamlar satacak araç bulamıyor ikameye ayıracak kota hiç olmaz sanırım. Maalesef böyle :( 10. gün sonunda mazda mı verdiler? 

Evet mazda verdiler. 1. günden mazda 2 bile verseler bence daha çok makbule geçer:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda’ nın en büyük sorunu satış sonrası servis, ilgi alaka v.b durumlar. Özellikle Erzurum için.

Vw de amartisör değişimi için aracı sabah bırakıp akşam almam gerekiyordu. Aracı bıraktım, “ şuan ikame aracımız yok kusura bakmayın ama istediğiniz yere sizi bırakabiliriz” dediler.

Mazda’ da ikame aracı geçtim, beni merkeze bıraksanız diyorum, abi senin araçla bırakıp dönelim veya dolmuş 500 metre ileriden geçiyor.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

Mazda’ nın en büyük sorunu satış sonrası servis, ilgi alaka v.b durumlar. Özellikle Erzurum için.

Vw de amartisör değişimi için aracı sabah bırakıp akşam almam gerekiyordu. Aracı bıraktım, “ şuan ikame aracımız yok kusura bakmayın ama istediğiniz yere sizi bırakabiliriz” dediler.

Mazda’ da ikame aracı geçtim, beni merkeze bıraksanız diyorum, abi senin araçla bırakıp dönelim veya dolmuş 500 metre ileriden geçiyor.... 

Mustafa abi iyiki birakmamislar beni de benim aracla biraktilar arac daha sonra 150 km daha yapmis aldimda 2 dis mazot vardi servis elemani turlamis biraz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Mazda41 :

Mustafa abi iyiki birakmamislar beni de benim aracla biraktilar arac daha sonra 150 km daha yapmis aldimda 2 dis mazot vardi servis elemani turlamis biraz :)

Direk kavga sebebi, km takıntım da varki her yere şikayet ederdim :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...