Jump to content

Satılık 2009 Model Otomatik Mazda 6 Exclusive

67Bulent1976

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 saat önce, 67Bulent1976 :

değerli mazdaseverler  462358199 ilan nolu sahibinden.com da aracım satılıktır.ilgilenenlere duyurulur.

Hayırlı satışlar olsun Bülent Öğretmenim. Hayırdır inşallah diyorum, bir arada satmaya niyetlenip sonra vazgeçmiştiniz. Kaldıki bayağı bir sürede temiz Mazda 6 aramıştınız.  Tamda öğretmenler günün araç satışı ilanı verdiniz. Ters bir durum, bir sıkıntı yoktur inşallah.

Bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun.. Selamlar sevgiler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi satışlar hocam, sizin araç ayarında Mazda 6 arıyordum bir ara, maşallah km falan da çok iyi. Bir takas formülü olsa, şu an bile takas edebilirdik ancak, guzuyu nakit ihtiyacı için satıyormuşsunuz, değerinde ve değerini bilen birine gider inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah değerini bilene gider sağolun.takas yaparım ama sizin araçla bana fazla para kalmaz yetmez yani.Üstüne en az 20 bin alacağım Mazda 3 otomatik sedan benzinli(LPG OLMAYAN) araç ile olabilir. 1. ve ya 2. nesil mazda 3 fark etmez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takasa 2006-2007 Mazda 6 Sedan Otomatik (LPG olmayan) veya 2004 ve üstü mazda 3 sedan otomatik (LPG olmayan) kabul ederim.üzerine 19-20 bin TL almak koşuluyla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değerli Mazdasever dostlarım ilginiz için teşekkür ederim.2009 mazda 6 exclısive aracım satılmıştşır değerini iyi bilen bir Ankaralı arkadaşımıza gitmiştir.Konuyu kilitleyebiliriz değerli Admin yönetici arkadaşlarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, 67Bulent1976 :

Değerli Mazdasever dostlarım ilginiz için teşekkür ederim.2009 mazda 6 exclısive aracım satılmıştşır değerini iyi bilen bir Ankaralı arkadaşımıza gitmiştir.Konuyu kilitleyebiliriz değerli Admin yönetici arkadaşlarım.

Hem size hemde alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...